centrum medyczne LOGMED
Wadowicka 71
Oświęcim
Pani Sabina to prawdziwy lekarz z powolania, poswiecila nam wiele godzin w tym swojego czasu wolnego za naprawde niewielkie pieniadze. Pani Sabina naprawde stara sie pomoc, wysluchuje obawy i je rozwiewa, motywuje do pracy. Goraco polecam kazdemu rodzicowi, ktory ma jakies problemy z dzieckiem.
Otwarta Przestrzeń - Centrum Terapii
ul. Wawelska 28
Super osoba specjalistyczna z indywidualnym i pełnym uwagi podejściem. Z p Hubertem można szczerze porozmawiać o głosie na każdym poziomie, od szczegółów pracy krtani po całościową społeczną ekspresję.
Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew
Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Uważam, że pani Wilamowska jest jak najbardziej kompetentnym logopedą, z wieloletnim doświadczeniem. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentami, dzieci bardzo chętnie uczestniczą w Jej zajęciach. Terapia logopedyczna jest prowadzona profesjonalne, a co najważniejsze przynosi pożądane efekty. Piszę ten komentarz z punktu widzenia studentki logopedii, ponieważ odbywałam praktyki u p. Wilamowskiej. Podczas odbywania praktyk wiele skorzystałam uczestnicząc w zajęciach prowadzonych przez p. Wilamowską, zawsze służyła radą i pomocą. Uważam, że jest …
Prywatna Praktyka Logopedyczna
Mościckiego 38 lok. 2
Chorzów
Bardzo dobry specjalista. Wspaniałe podejście do dzieci. Syn mimo, że był "trudnym pacjentem" chętnie ćwiczył na zajęciach. Dzięki pani Małgorzacie poprawiła się mowa oraz syn nabrał pewności siebie. W 100% polecam panią Małgorzatę.
Oratio Izabela Rabus-Kaczamrczyk
Częstochowska 1a
Lubliniec
Pani Iza Jasne pracowała z moim ojcem po wylewie przez prawie dwa lata i naprawdę zrobiła świetną robotę. Była cierpliwa, zaangażowana i potrafiła dostosować ćwiczenia do jego możliwości. Dzięki temu widać wyraźne postępy — zarówno w mowie, jak i w codziennej komunikacji. Widać, że zależy jej na pacjencie, a jej podejście dodawało ojcu motywacji i pewności siebie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że bardzo nam pomogła.
SŁOWO - gabineto logopedyczno - terapeutyczny
Nad Jeziorem 15
Tychy
Serdecznie polecam zajęcia z Panią Beatą!Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i indywidualne podejście do pacjenta sprawiają, że terapia jest skuteczna i przyjemna. Dzięki cierpliwości oraz kreatywnym metodom pracy bardzo szybko zauważyliśmy postępy u córki. Atmosfera na zajęciach jest ciepła i pełna wsparcia, co sprawia, że dziecko czuje się komfortowo i wyczekuje każdego kolejnego spotkania. Z całego serca polecam i życzę każdemu, kto potrzebuje, spotkania takiego specjalisty na swojej drodze.
Do Pani Kamili trafiliśmy z 7 miesięcznym synkiem- podejście profesjonalne,szeroko przeprowadzony wywiad. Podczas badania rozmawia z pacjentem,aby badanie było przyjemne i dobrze wykonane :) Jesteśmy z Koszalina- lecz do tak wspaniałej,miłej i kulturalnej osoby z aktualną wiedzą będziemy z chęcią przyjeżdżać co tydzień na terapię ❤️ Polecamy z 100% :)
Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna "Lingwista"
ul. Św. Barbary 1
Agnieszka pracowała nad wymową mojego syna, kiedy miał 4-5 lat. Bardzo ceniliśmy sobie jej ciepłe podejście do dziecka i ciekawe sposoby na zainteresowanie go ćwiczeniami, które nawiasem mówiąc były zawsze kreatywne i różnorodne. Syn dość szybko zrobił postępy w wymowie a jest dzieckiem dwujęzycznym. Serdecznie polecam pracę z Agnieszką, jeśli Wasze dziecko potrzebuje życzliwego profesjonalisty.
Gabinet pedagogiczno - logopedyczny
Gniezno Winiary
Gniezno
Bardzo polecam! Super konsultacje! Rzetelne omówienie istoty zaburzenia, ćwiczenia do domu. Zadowoleni!
Gabinet logopedyczny Aneta Szymczak-Pawlak
Plewiska
Polecam. Synek z utęsknieniem wyczekuje kolejnego spotkania z panią Anetą, efekty są widoczne pomimo krótkiego czasu uczęszczania na terapię
Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie. Zawsze dokładnie i cierpliwie wysłucha i fachowo zaproponuje skuteczne leczenie.
Indywidualna Praktyka Neurologopedyczna
os. Batorego 59c
Zrozumienie, życzliwość i takt to na pewno wyróżnia panią Monikę. Mama jest w podeszłym wieku i schorowana. Byliśmy u różnych lekarzy i terapeutów. Dopiero z tą panią mama chce współpracować i widać pierwsze postępy. Z czystym sumieniem mogę polecić.
PRYWATNY GABINET LOGOPEDYCZNY SYLABKA
ul. Grunwaldzka 235/302
Jaworzno
Pani Justyna jest osobą bardzo ciepłą, kreatywną, wesołą i cierpliwą. Widać, że uwielbia pracować z dziećmi. Najlepszym tego dowodem jest uśmiech dzieci oraz to, że czują się docenione i chętnie współpracują. Pani Justyna posiada swoje niezawodne metody. Jako nauczycielka gorąco polecam!
Wspaniały logopeda z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Mój syn Adaś uwielbiał chodzić na zajęcia do pani Ewy i dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom pozbył się wady wymowy i teraz PIĘKNIE mówi. Zajęło nam to ok 5 miesięcy przy czym ćwiczyliśmy codziennie po ok 10 minut.
Gabinet Logopedyczny
ul. Wicherkiewicza 23 lokal J, Kraków
świetna logopedka - pomogła obojgu Naszych dzieci, zaangażowana i spostrzegawcza, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.
Najlepszy Logopeda na jakiego mogłyśmy trafić z córką. Logopeda z powołania. Córka mając 3 lata nie potrafiła mówić. Już po paru lekcjach było widać postępy. Córka uwielbiała chodzić na lekcje do Pana Piotrks. Mówiono nam, że córka będzie miała problemy w szkole. A obecnie jest wzorową uczennicą. Płynnie czyta już w 1 klasie. Dziękujemy.
LogoMedic- Gabinet Terapii Logopedycznej, ALDEMED CENTRUM
Wyspiańskiego 13
Zielona Góra
Bardzo miła i sympatyczna Pani, która posiada nie bywałe umiejętności pracy z dziećmi. Bardzo indywidualne podejście do pacjenta. Mój brat polubił Panią Basie od pierwszej wizyty - po kilku spotkaniach były widoczne efekty pracy. Brat w ogóle nie mówił, dziś posługuję się krótkimi zdaniami. Osoba godna polecenia!