Lublin

Pani doktor jest nie tylko doskonałym lekarzem, ale również cudownym człowiekiem. Trafiłam do niej z zapaleniem tarczycy, mój stan był opłakany, sposób w jaki się mną zajęła, życzliwość, oddanie i poświecenie, a przede wszystkim zainteresowanie sprawiły że po bardzo długim leczeniu nie ma u mnie śladu przebytej choroby. Będę wdzięczna do końca życia tej drobnej, cudownej kobiecie i zawsze polecam ją innym znajomym.

lekarz Grażyna Żywicka

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Lublin

Moim dzieciom pomogła. Dwie wizyty i spokój na 5 lat. Dodam tylko, że dzieci poprzednio chorowały bardzo często, 2 letnie wtedy dziecko miało już kilka razy zapalenie płuc. Dr jest bardzo dobrym specjalistą w swoiej dziedzinie a jeśli ktoś ma schorzenie innego typu to niech szuka lekarza specjalisty który może mu pomóc. Dlaczego spokój na pięć lat? Ponieważ teraz wystąpił u jednego z dzieci problem laryngologiczny i szukam specjalisty w …

lek. dent. Michał Stefaniak

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Jestem już po kilku wizytach i jestem bardzo zadowolona z leczenia; profesjonalnie, bez naciągania pacjenta na dodatkowe koszty, dokładnie i delikatnie. Ps. nie dość, że ząbki są dopieszczone to i oczy można nacieszyć :)
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Aneta Adamiak-Godlewska

spsk4
Lublin

Z całym sercem polecam Panią doktor, wykazuje się niezwykłą empatia i troska wobec pacjentki, pod względem leczenia zawsze znajdzie kilka alternatyw, działa bardzo szybko i nigdy nie pozostawia pacjentki samej sobie. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patrycja

dr hab. n. med. Henryk Wiktor

Lublin

Jesteśmy bardzo wdzięczni za to, co nas spotkało na oddziale na Kraśnickich! Profesor wykonywał cesarskie cięcie mojej żonie. Cały zabieg trwał 30 minut! Przez cały czas wiedziałem, co dzieje się z żoną, mimo, że oczywiście nie mogłem być razem z nią na sali. Mogłem pytać osoby, które były w pobliżu i na bieżąco dowiedziałem się wszystkiego. Kiedy żona wyjechała po operacji, podłączona pod monitory, od razu wszystko nam wyjaśniono: co …

lekarz Katarzyna Hanus-Atras

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Osoba niezwykle nieodpowiedzialna w swoim podejściu do pacjenta. Sprawia wrażenie, jakby przypisywane przez nią leki nie były dobrze przemyślane — jakby brakowało jej pełnej wiedzy o ich działaniu i możliwych skutkach ubocznych. Wydaje się, że próbuje obejmować zbyt wiele dziedzin medycyny, choć nie we wszystkich posiada wystarczające doświadczenie. Najbardziej niepokojące jest to, że przepisuje leki o poważnych działaniach ubocznych, o których pacjent nie zostaje należycie poinformowany, a nawet zniechęca do …
Opinia dodana przez: Roksana

Jolanta Wójcikowska-Karska

Zana 19 (Leclerc)

Bardzo kompetentna doktor, ma dobre podejście do dzieci, bardzo dokładnie bada i cierpliwie odpowiada na liczne pytania. Myślący doktor z profesjonalnym i życiowym doświadczeniem.

dr n. med. Mariusz Skoczyński

Lublin

Wspaniały człowiek i świetny specjalista. Dba o pacjentki, jest cierpliwy, kompetentny, z poczuciem humoru. Moja trójka dzieci urodziła się pod jego czujnym okiem. Gorąco go polecam; wszyscy lekarze powinni być tacy, jak On.
Niewielu jest takich lekarzy jak Pani Maria.Lekarz, który nie tylko stawia trafne diagnozy, właściwie dobiera leczenie ale interesuje się pacjentem jak swoim najbliższym przyjacielem. Wizyta u Pani Marii sama w sobie jest leczeniem- swoistą psychoterapią. Nie życzę nikomu chorować, ale jeśli tak się zdarzy,to życzę by trafił do takiego lekarza jak Pani Maria. Moja opinia nie jest żadnym "peamem", nie mam w tym żadnego interesu, piszę po prostu prawdę.

lek. dent. Tomasz Piskórz

DENTAL EXCELLENT
Chodźki 31/57

Bardzo polecam, profesjonalista w tym co robi, fachowe podejście do pacjenta, posiada dar do usuwania ósemek, bezboleśnie a przy tym miły, sympatyczny

dr n. med. Elżbieta Sadurska

Kardiolog dziecięcy

DSK
832

Wspaniala Doktor z wielkim doswiadczeniem i wiedza. Dotego kobieta z klasa. Kolezanki z innych oddzialow moglyby brac przyklad
Opinia dodana przez: Kasia

dr hab. n. med. Grzegorz Kandzierski

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Najlepszy dziecięcy ortopeda jakiego znam! Jako jedyny z pośród 4 ortopedów prawidłowo zdiagnozowal koslawosc kolan oraz hiperlordoze u mojego dziecka. Pełen profesjonalizm, wszystko wytlumaczone dokładnie, badania dokladne, szybkie terminy do dokora i szybkie zabiegi w szpitalu. Dla takiego lekarza warto przebyć masę kilometrów.
Opinia dodana przez: Agata
Składam serdeczne podziękowanie dla Pana Profesora Krzysztofa Gawędy za dokładność i wnikliwość badania lekarskiego,oraz trafność diagnozy i leczenie.Zdecydowanie polecam Pana Profesora Krzysztofa Gawędę.

lekarz Małgorzata Haberek

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Zostałam skierowana na konsultację do Poradni patologii ciąży w SPSK 4, gdzie spotkałam po raz pierwszy Panią M. Haberek. Niestety na pierwszy rzut oka Pani doktor nie zdobyła u mnie w ogóle zaufania. Nie miła, oschła i mało delikatna. Zero zainteresowania pacjentką. Na żadne zadane pytanie nie dostałam odpowiedzi a wręcz była oburzona tym że zadaję pytania. Po pierwszej wizycie powiedziała że mam jej dostarczyć zaświadczenie od specjalisty i nadal …

lekarz Tomasz Żądkowski

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Świetny lekarz i wspaniały człowiek. Operował mojego synka (blizna praktycznie niewidoczna). Może trochę zabiegany ale niezwykle uprzejmy i sympatyczny (a to rzadka cecha u lekarza). Super podejście do pacjentów i rodziców. Trafiliśmy na niego przypadkiem a okazał się strzałem w dziesiątkę. Jak najbardziej polecam doktora Tomasza!

dr n. med. Andrzej Pałysewicz

Gabinet Okulistyczny AT-Vision
Chopina 3 lok. 14a

Wspaniały Lekarz, dbający bardzo o pacjentów,poświęca dużo czasu na dokładne badania, leczę się od wielu, wielu lat. Godny zaufania . Polecam ....

lekarz Mahfoz Terbosh

Lublin

Lek.med.Mahfoz Terbosh szybko zdiagnozował moją chorobę i skierował na operację. Jestem już po I czuję się dobrze. Ma dobre podejście do pacjentek i jest uprzejmy. Dziękuję Mu za fachową opiekę i polecam innym .
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. med. Beata Bordzoł-Zalewska

Neurolog dziecięcy

Neurolodzy Dziecięcy

Bardzo miła p.doktor, konkretna, zaangażowana w leczenie dziecka i jego stan zdrowia. Duża wiedza, zyczliwość i podejście super.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Kamil Zalewski

NZOZ Stomatologia Express-Dent
Hipoteczna 2

wizyty bezbolesne, zagaduje podczas leczenia przez co czas szybko leci, nie naciąga na leczenie, pragmatyczne podejscie I natychmiastowe rozwiązywanie problemów. Polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Małgorzata Sykut-Łój

Endokrynolog

samodzielny publiczny szpital wojewódzki im. Jana Bożego w Lublinie
Ul. Niecała20

Jestem bardzo zadowolona, bardzo kompetentna Pani doktor miałam już kilka wizyt i widać efekty leczenia
Opinia dodana przez: JADWIGA