Pan doktor nie ma szacunku do pacjentów. Chodzę do niego od 12 lat i nigdy nie był na czas. Zdarzało mi się nawet wychodzić z przychodni na opolskiej w godzinach 24-02 w nocy ! Nieważne jakie ma kompetencje. Szacunek do człowieka też się liczy. Czas w końcu powiedzieć dość i zmienić lekarza.
Pan Doktor z powołania z ogromna wiedza, jednoczesnie empatyczny i wyrozumialy z ogromnym sercem dla pacjenta,pomimo ogromu pracy zawsze usmiechniety i profesionalny. Polecam⭐️⭐️⭐️
Polecam⭐️⭐️⭐️
Lekarz godny polecenia ! Tak jak większość opisuje - bardzo dobry , dokładny i konkretny ,potrafi dobrze tłumaczyć . Faktem jest ,że na wizytę trzeba swoje odczekać ..ale co się dziwić skoro do dobrego specjalisty tylu chętnych .
Lekarz godny polecenia !
Nie znam lepszego lekarza, poświęca tyle czasu co żaden lekarz jeśli jest potrzeba nawet poświęci 2h na prawdę. Lekarz się rany przyłóż warty każdej minuty czekania i czas który nie raz trzeba wyczekać jest zrozumiały ponieważ nie da się wyliczyć i przewidzieć ze z jednym pacjentem będzie siedział 1.5 h, a z jednym 50 min. Leczę się u Pana Lucjana od 2017 i nigdy nie spędzałam na wizycie mniej niż 45min, na wizycie zostaje omówione wszystko, jesteśmy zważeni, mamy zmierzone ciśnienie oraz wykonane usg. Mało który lekarz tak się przykłada i poświęca tyle czasu gdzie by się nie poszło z zegarkiem w ręku wizyta trwa 15minut. Można zadać każde pytanie ktore nas zastanawia nie tylko z danej dziedziny i otrzymamy mega wyczerpująca odpowiedzieć. Dla żółtodziobów takich jak ja na 1 wizycie nawet jest w stanie rozrysować obrazki aby np zrozumieć co to w ogóle jest tarczyca. Taki lekarz to już powołanie bo każda wizyta wyglada tak samo bez względu na porę i dzień. Polecam z całego serca i życze wszystkim takiej opieki i żeby było więcej takich lekarzy!
Pierwsza wizyta i lekarz prześledził całą dotychczasową kartotekę choroby, skrupulatny, bardzo miły, kulturalny, profesjonalne podejście do pacjenta, tłumaczy chorobę i sposób jej leczenia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr Lucjana Drożdż. Mogę go polecić innym pacjentom.
Nie polecam, lekarz nastawiony bardzo mocno na zarobek, nie dziwi więc że weźmie każda ilość pacjentów i że pracuje tyle godzin ile pracuje. Jednakże praca po tyle godzin przekłada się później na klientów, klient tylko odhaczony pieniądzki dał i następny następny. Nie polecam, nie rozumiem takiego podejścia - tylko żeby jak najwięcej wyciągnąć
Wszystkie wymienione tu kryteria wypełnia na piątkę z plusem. Jeden z najlepszych lekarzy z jakimi mialem do czynienia w swoim 62 letnim życiu...:) Oby było ich więcej i w innych specjalnościach.
Lekarz z powołania i z sercem do pacjenta. POLECAM. Leczę się u niego już ponad 10 lat. To prawda, że często trzeba długo czekać w kolejce, ale jego podejście do pacjenta i stan zdrowia jaki teraz mam warte są tego czekania.
Może jest dobrym lekarzem ale się spóźnia. Przez to spóźnianie zniechęcił mnie w ogóle do leczenia. Nich się dzieje co chce. Taki zniechęcony pacjent to chyba porażka dla lekarza.