Moje noty oddają moje odczucia po kontakcie z p. dr. Samsonem. Wiem co mówię bo operował mnie 2 razy i oba zabiegi przebiegły bezproblemowo. Odpowiada na tlf. i e-maile co jest rzadkością w tej branży. Polecam!
godny polecenia , zajmuje się pacjentem od począndku do końca-dziękuje panu za udany zabieg lewego barku.
godny polecenia , zajmuje się pacjentem od począndku do końca-dziękuje panu za udany zabieg barku,bardzo mi pomógł
Doktor zostawia pacjentów którym nie potrafi pomóc. Nie ważne jak bardzo cierpią, po prostu udaje, że to nic wielkiego. Niestety pomimo robienia dobrego wrażenia, nie można Panu ufać ponieważ w najtrudniejszych momentach pacjent zostaje zostawiony samemu sobie. Zamiast przeprowadzić dokładniejsze badania i znaleźć przyczynę problemu oraz podjąć się leczenia łatwiej jest oczywiście odsunąć od siebie chorą osobę. Ale przecież nie o to chodzi w medycynie aby być miłym ale żeby POMAGAĆ a nie zwodzić a w końcu zostawiać pacjentów. Panie doktorze nie życzę Panu takiego cierpienia jakie mam, ale gdyby choć jeden dzień Pan doktor to poczuł na własnej skórze to by w końcu zrozumiał co to znaczy cierpieć, być zbywanym i nie otrzymać pomocy. Odradzam stanowczo wizyty u tego Pana.
Dr. Lucjan Samson to najlepszy ortopeda z odpowiednim podejściem do pacjenta:) Kompetentny i uprzejmy lekarz godny polecenia!
Polecam dr. Samsona wszystkim. Nigdy nie trafiłam na takiego ortopedę dobrego.
Polecam dr. Samsona wszystkim. Nigdy nie trafiłam na takiego ortopedę dobrego.
Bardzo polecam ! Kolana już mnie nie bolą !
Bardzo polecam ! Kolana już mnie nie bolą !
Najlepszy jakiego mogłam spotkać na swojej drodze,prowadzący moje ciężkie schorzenie ortopedyczne ,którego nie chcieli podjąć się inni specjaliści ortopedii.Godny polecenia innym pacjentom .Takich lekarzy już naprawdę w naszym kraju ciężko znaleźć.Darzę doktora wielkim szacunkiem za jego dobre serce i największe umiejętności .
Bardzo polecam podsumowując spędziłam kilka długich lat pod opieka doktora i zawsze trafnie stawiał diagnozę i zawsze trafnie dobierał metody leczenia