Pani doktor prowadziła moją ciąże w sposób bardzo profesjonalny. Dodatkowo ma świetne podejście do pacjentki.Z Nią czułam się spokojna i bezpieczna. Dzięki Niej i innym profesjonalistom ze Szpitala Miejskiego wszystko się udało : urodziłam zdrową córeczkę i sama dość szybko stanęłam na nogi mimo różnych komplikacji zdrowotnych. Bardzo polecam .
Pani doktor jest świetna- bardzo miła i uśmiechnięta. Umie rozluźnić atmosferę, dzięki czemu wizyta jest bezstresowa. Jeśli zada się jej pytanie odpowiada i wszystko dokładnie tłumaczy. Poświęca tyle czasu, ile potrzeba. Polecam panią doktor :)
Pani doktor jest bardzo miła otwarta osobą, lecz nie powinna sie zabierać za leczenie tak zwanych trudnych przypadków. W leczeniu standardowym jak najbardziej polecam
Pani doktor prowadziła moją pierwszą ciążę. Z ciążą nie było problemów, także wizyty przebiegały miło i szybko. Kiedy pojawił się problem przestało być miło a pani doktor wykazała się brakiem klasy. Ogólnie uważam ją za dobrego specjalistę, ale powinna popracować nad podejściem do pacjentów i zacząć ich szanować po prostu. Z opowieści znajomych wiem,że pani doktor potrafi być bardzo nieprzyjemna na izbie przyjęć w szpitalu miejskim. Z moich obserwacji wynika, że jest miła głównie dla swoich pacjentek.
BARDZO MOCNO POLECAM PANIĄ DOKTOR, DZIĘKI NIEJ MAM TROJE CUDOWNYCH SZKRABÓW !!!!
Z Panią Doktor spotkałam się w Szpitalu Miejskim w Olsztynie, gdzie leżałam z powodu zagrożenia ciąży. Mimo, że był to obchód od razu wzbudziła moje zaufanie. Nie byłam jej pacjentką a mimo to zajęła się mną profesjonalnie. Szczegółowy wywiad, pytania o samopoczucie. Bez wahania zmieniłam lekarza, na tą właśnie Panią. Jest jak matka i w ciężkich sytuacjach nigdy nie zostawi kobiety samej sobie. Polecam gorąco. MA