Zdecydowanie nie polecam usług pani Lucyny. Wizyta z chorym dzieckiem nie trwała nawet 10 minut, pierwsze i ostatnie słowa skierowane do dziecka brzmiały NIE TY TU RZĄDZISZ TYLKO JA I MAMA, zero tłumaczeń, krótkie skwitowanie co do diagnozy, zero empatii, podejścia do dzieci, jakiejkolwiek uprzejmości do mnie czy małego pacjenta. Wszystko robione na siłę, instruowanie rodzica jak ma spacyfikować dziecko, zero kontaktu z dzieckiem. Uważam, że Pani Lucyna nie nadaje się na lekarza dzieci, nigdy już na pewno się do niej nie udam.