Ojciec (85 lat) ma mieć zabieg wycięcia guza na pęcherzu. Ten lekarz perfidnie śmiał się z mojego ojca, z jego wyników, które de facto były potrzebne. Poniżał nas i unosił się pyhą nie wiedząc nawet, że ma do czynienia z prawdziwym DOKTOREM, a nie jak sam Łukasz, który jest zwykłym lekarzem mającym zaledwie magisterkę z medycyny... Omijać szerokim łukiem tego lekarza. Nie polecam! Primum non nocere panie lekarzu.
Mąż przed zabiegiem bypassów skierowany został min. do urologa. Trafił do tego lekarza, bo niestety innego nie ma. Na wstępie lekarz ,,specjalista"zażądał wyników badań!!! Kiedy mąż poprosił o skierowanie na badania, jakich potrzebuje,,specjalista" Łukasz Wojtowicz, kazano mu zrobić sobie prywatnie. Po wymianie zdań lekarz napisał inf. do lekarza rodz. z informacją, że pacjent stawił się do specjalisty bez badań?? Zapisano męża na 12.04.21 r, na wizytę drugą, mąż stawił się z wynikami, niestety został wyproszony przez Łukasza Wojtowicza z gabinetu. Lekarz stwierdził, że wykreślił go z listy pacjentów. Brak mi po prostu słów, jak można by nazwać tego człowieka. Nie zasługuje na miano lekarza, a już na pewno nie na to, aby przyjmować pacjentów. Mam 63 lata, pierwszy raz spotykam takiego człowieka, który mieni się lekarzem.