Polecam z całego serca. Trzy ciążę i wspólne porody, leczenie i profilaktyka. Cudowny człowiek i specjalista.
Przykre jest to, że Pan doktor miał czas i chęć wymieniać swoje kompetencje i osiągnięcia na opłaconej przeze mnie wizycie, natomiast nie miał czasu czy może chęci odpowiedzieć na moje pytania związane z przeprowadzonym badaniem. Kiedy próbowałam mimo wymijających odpowiedzi dopytywać o konkrety Pan doktor się zirytował, zaczął być arogancki, może ma jakieś problemy od których nie umie odciąć się w pracy, ale nie powinni przez to cierpieć pacjenci. Nie polecam tego lekarza, jest wielu kompetentnych i sympatycznych lekarzy, na tego szkoda marnować czas.
Bardzo profesjonalne podejście do pacjentki. Polecam tego lekarza z całego serca. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania.
Bardzo profesjonalne podejście do pacjentki.
Polecam tego lekarza z całego serca.
Cierpliwie odpowiada na zadane pytania.
|---|---|
| Konsultacja | 130 |