Pan dr to osoba, która wykonuje swój zawód z powołania. Bardzo trafne diagnozy, a tym samym odpowiednio dobrane leki. Wspaniałe prowadzi moich rodziców. Zawsze miły, opanowany, a przede wszystkim empatyczny. Koleżanka długo zmagała się z problemami żołądkowymi. Przez kilka lat nikt nie umiał jej pomóc. Dopiero wizyta u Pana dr , gastroskopia, którą wykonał super i odpowiednie leki, w końcu przyniosły jej ulgę. Szczerze polecam Pana doktora.
STANOWCZO ODRADZAMI WIZYTĘ U DOKTORA MISZTALA!!!!! Przeżyłam koszmar, na opis dolegliwości Pan Doktor skomentował cytuje "że chłop w domu nie ma ze mnie pożytku". Podczas badania gastroskopem wrzeszczał cały czas, "że nie potrafię się uspokoić". Tacy ludzie nie powinni mieć doczynienia z pacjentem, jest tyle innych zawodów gdzie nie trzeba mieć kontaktu z człowiekiem. Dodam, że badanie wykonane na NFZ, może prywatnie jest inne podejście. HOROR I TRAUMA na całe życie!!!!!
Polecam Pana Doktora, zawsze szczegółowo wyjaśnia w jaki sposób będzie odbywało się leczenie. Lekarz posiada dużą wiedzę i słucha z uwagą wszystkich dolegliwości o jakich mówiłem.
Bardzo dobry i kompetentny lekarz. Trafiłam do niego w 2018 r. , od razu wykonał masę badań, założył holtera i następnego dnia trafna diagnoza. Regularnie mam wizyty u Pana doktora, jestem monitorowana. Bardzo miły, uprzejmy człowiek, czyli człowiek z sercem i dla serca, widać że jego praca to pasja, a dodatkowo ma mnóstwo zainteresowań i potrafił zrozumieć mnie ze nie potrafię żyć bez biegania, a dzięki niemu mogę kontynuować swoje hobby. Polecam również osobom uprawiającym sport, Pan Doktor bardzo dobrze zna temat sport plus serce. W czasach Covid odbyła się każda wizyta ,bo jak sam Pan Dr jak mam zbadać serce przez telefon. Polecam.
Przez cała wizytę lekarz miał grobową minę, nic nie powiedział, nie wytłumaczył, przepisał leki i do widzenia,,
przepisał leki i do widzenia,,
Masakryczny lekarz. Nie umie odczytać usg. Dobrze, że poszlam do innego doktora, który się mną zajął i pokierował dalej. Stanowczo nie polecam.
Lekarz godny polecenia z dużą wiedzą i doświadczeniem.Cierpliwie wyjaśniał mi na czym polega mój problem i co należy zrobić oraz dlaczego.Miałam wykonaną kolonoskopię choć wydawało mi się ze zupełnie przypadkowo.Okazało sie ze Doktor uratował mi życie
opinie o doktorze w internecie sa same superlatywy ....(moze te negatywy zostały usunuęte? ) ja spotkalem sie z bardzo nieprzyjemnym człowiekiem, moze miał zły dzien... ale wizyta i zabieg gastoskopii wspominam koszmanie, bardzo nieprzyjemna wizyta jak i teksty pana doktora... do ludzi trzeba miec podejscie a na dzien dobry juz wiedziałem że bedzie zle... i tak bylo . mam nadzieje ze to byl tylko 1 gorszy dzien dzien pana doktora