Z całego serca polecam Panią doktor, będąc na badaniu USG piersi, Pani doktor sprawdziła również moją tarczycę i okazało się, że mam guza. Gdyby nie Pani doktor i pełen profesjonalizm do dziś pewnie nie miałabym o nim pojęcia, jestem miesiąc po usunięciu tarczycy ze stwierdzonym nowotworem złośliwym. Pani doktor to Anioł, to nie tylko profikatyczna wizyta to coś więcej, to również rozmowa, wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Ogrom wiedzy, podejście do pacjenta, bardzo miła Pani. Polecam z całego serca ❤️!!!! Pani doktor uratowała mi życie!
Gorąco polecam Panią doktor diagnoza w 100% Profesjonalizm w diagnozie i kompetentność i dokładna w badaniu bardzo miła i do tego bardzo uprzejma , bardzo z wszystkich wizyt jestem zadowolony bardzo polecam
Mojego tatę bolał sutek.Bardzo przestraszyliśmy się,ponieważ mężczyźni też mogą mieć nowotwór piersi.Dr Sobocińska wykonała usg i na szczęście, stwierdziła,że to tylko łagodny rozrost gruczołu.Zapytała czy tata nie przyjmuje spironolu, po którym może wystąpić taka ginekomastia.Rzeczywiście tata brał ten lek.W porozumieniu z lekarzem rodzinnym lek ten odstawiono i po kilku tygodniach bóle sutka ustąpiły. Bardzo dziękujemy Pani Doktor za tak szybką, profesjonalną diagnozę.
Gorąco polecam tego lekarza!Profesjonalizm w pełni! Pani doktor jest kompetentna, rzetelna i skuteczna a do tego miła i uprzejma!Super,dokładnie wszystko bada. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty.