Psycholog, pedagog, dr nauk społecznych, socjoterapeuta, certyfikowany trener programu "Archipelag skarbów"
Specjalizuję się w diagnozie i terapii młodzieży, konsultacjach dla rodzin, …
Specjalizuję się w diagnozie i terapii młodzieży, konsultacjach dla rodzin, wsparciu rodzin adopcyjnych i zastępczych oraz prowadzeniu działalności profilaktycznej. Mam też stałe doświadczenie w pracy z dziećmi w wieku szkolnym, prowadzeniu warsztatów dla rodziców, zajęć socjoterapeutycznych dla grup w różnym wieku, prowadzeniu terapii dla osób w różnym wieku.
Zapraszam:
DZIECI - na socjoterapię, terapię przez zabawę, trening twórczości;
MŁODZIEŻ - grupy wsparcia, trening umiejętności społecznych, trening twórczości, terapię indywidualną;
RODZICÓW - warsztaty umiejętności rodzicielskich, wsparcie rodzin zastępczych i adopcyjnych;
DOROSŁYCH - na terapię indywidualną, szkolenia dla nauczycieli, warsztaty komunikacji.
Z całą pewnością polecam Panią Majkę dr.psycholog.Byłam na kilku spotkaniach i za każdym razem wychodząc z gabinetu czułam się o tone lżejsza I byłam bardziej uśmiechnięta.Na każdym spotkaniu potrafiła mnie wysłuchać oraz omówić kazdy mój problem Dzięki temu zrozumiałam jak mam dalej postępować. Chciałam bardzo podziękować za okazane mi wsparcie.Jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu
Dzięki pomocy p. Mai przeszedłem przez trudny okres w moim życiu. Obiektywne spojrzenie i wyjaśnienie mojego problemu pozwoliły mi ujrzeć jego przyczynę. Rozmowy przeprowadzane w miły sposób pozwalają być bardziej otwartym ze swoimi problemami a po ich zakończeniu zawsze moje samopoczucie było lepsze. Zaangażowanie w rozwiązanie danego problemu również jest bardzo dobrym atutem. Bardzo szczerze polecam.
Miałem na początku obiekcje jednak okazały się one błędne, Pani Maja okazała się być bardzo miła i cierpliwa.Zdecydowanie mogę polecić gdyż naprawdę warto.
Miałam okazję korzystać z usług p.Mai. Odbyłyśmy trudną, aczkolwiek owocną rozmowę, po której czułam się znacznie lepiej.