lekarz Małgorzata Biłogan

2,5
2,8
2,8
2,6

Pierwszy raz spotykam tak nieuprzejmą osobę w dodatku panią doktor ...od 7 boleści.Przepisuje leki drogie i nietrafione .Zwykły ból gardła to dla niej zawsze wirus więc drugi tydzień wycięty z życia .Nie chce wyleczyć tylko leczyć*dobijając człowieka finansowo i zdrowotnie .Tragedia .Odradzam .Nie słucha człowieka tylko prawi morały .Nawet do kabaretu byłaby beznadziejna bo uśmiechu na twarzy brak .Mam wrażenie że pracuje za karę.

4,0

Co prawda Pani dr jest osobą specyficzną, kilka razy miałam u niej wizyty gdy zastępowała mojego lekarza podczas jego nieobecności w innej miejscowości niż Knurów. Podczas ostatniej wizyty zainteresowała się moim przypadkiem i jednocześnie otworzyła mi oczy żebym zastanowiła się czy zawód który wykonuję jest dla mnie odpowiedni bo podupadam cały czas na zdrowiu (przyznam że miała tu 100% rację a wcześniej tego sobie nie uświadomiłam), bo inni lekarze rodzinni cały czas to samo przepisują i nawracają choroby. A pani dr jako pierwsza skierowała mnie do lekarza specjalisty i także myślę że to będzie początek mojej odpowiedniej diagnostyki. I myślę że tego mogę jej dużo zawdzięczyć.

Bardzo kompetentna Pani dr. Zaangażowana, analizuje szczegółowo wyniki. Bez problemu kieruje na potrzebne badania. Po Waszych opiniach obawiałam się wizyty . To Z Wami musi być coś nie tak.

Gdyby można było nie dawać wcale gwiazdek to tak bym właśnie zrobiła. Pomijając fakt tego, że pani Biłogan jest arogancka, nieuprzejma i bardzo niesympatyczna, pyta o dolegliwości przy całej przychodni i upokarza pacjentów. Poza tym, przepisuje cały czas te same najdroższe leki nie ważne z czym się do niej zwróci. Negatywne komentarze tutaj to nie objaw zazdrości konkurencji tylko absolutnego braku jakichkolwiek kompetencji pani “doktor” Biłogan. Absolutnie odradzam, jeżeli macie jakikolwiek szacunek do samego siebie.

Bardzo uprzejma, konkretna Pani Doktor, cierpliwie wysłucha pacjenta, zbada i odpowiednio dobiera leczenie. Z całym sercem polecam.

Bardzo kompetentna osoba w konkretny sposób zobrazowała mi mój problem skierowała na potrzebne badania może pewne wypowiedzi ktoś z przerostem ego może odebrać jako obrazę dla mnie spoko jestem wstępnie zdiagnozowany wiem co dalej co może mi być jest ok , chodzę do dentysty nie wiem czy dobry czy nie mi pasuje też niektórym mogło by się nie spodobać bo trzyma palce w mojej buzi i mówi kurwa tyle ludzi ze niewiem gdzie ręce włożyć dla mnie super gość ,także trochę dystansu dla samych siebie

Bardzo mila i uprzejma pani doktor..naprawde zalezy jej na pacjencie..spokojnie tłumaczy..rzetelny wywiad..bardzo polecam

Bardzo dobra lekarka. Sumiennie podchodzi do swoich obowiązków. Grzecznie i logicznie odpowiada pacjentowi na wszystkie pytania. Dokładnie wyjaśnia na czym będzie polegał dalszy przebieg leczenia. Serdecznie polecam

3,0
4,0

Jako osoba polecam tego specjalistę wobec złych opini przeważnie złe komentarze piszę konkurencja nie zgadzam się z opiniami na tym portalu z innymi osobami w mojej opinii specjalista jest bardzo dobry