Uważam, że ta kobieta powinna się leczyć psychiatrycznie. Chamstwo, prostactwo i tyle. Po jej pojawieniu się w przychodni wypisują się od niej wszyscy, których znam.
ta lekarka jest niekompetentna, gdy tylko pojawiła się w naszym ośrodku zdrowia, wszyscy za czeli szukać innych lekarzy. Odmawia ludziom leczenia, najlepiej jak się chorym nie idzie do niej bo jak sama mówi "czy wy chcecie mnie zarazić", moim zdaniem lekarka ma leczyć,od tego jest. jeśli chcecie wyjść od niej zdrowi zmieńcie lekarza.
Pani doktor zachowuje się jakby nie miała dla nikogo czasu, nie zapytała nawet o chorobę tylko zbadala na szybko i odeslala do apteki z recepta na prawie 90 zł podczas zwykłej gorączki.
Nie polecam Pani dr. W ostatnim czasie bywa humorzasta i od tego, mam wrażenie, zależy postawienie diagnozy i proces leczenia. Być może posiada odpowiednią wiedzę aby leczyć ludzi, ale brakuje jej chęci. Pretensjonalny ton to norma, poza tym ma się wrażenie, że przyszło się pozawracać jej głowę a nie szukać pomocy. Chyba zapomniała, że jest dla nas-pacjentów, a nie my dla niej. To przykre:(
Pani doktor ma zaawansowany syndrom wypalenia zawodowego.
Pani doktor ma zaawansowany syndrom wypalenia zawodowego.