Każda wizyta u Pani doktor kończyła się kolejnymi antybiotykami i furą innych specyfików, przepisywanych na dolegliwość, którą stwierdziła gołym okiem, bez zleconych jakichkolwiek badań! Przyjęłam leki na wszystkie możliwe podłoża zapalenia gardła. W międzyczasie, kiedy miałam do niej jakiekolwiek zapytanie telefoniczne była arogancka, opryskliwa i bezczelna. Również w gabinecie jakiekolwiek moje wątpliwości wywoływały kwaśną minę i głupie komentarze. Na szczęście zmieniłam lekarza, który postawił trafną diagnozę (inną niż owa pani) i ostro skrytykował metody leczenia koleżanki po fachu. Zdecydowanie odradzam!
cóż popieram opinię, że jest to osoba raczej wyniosła i traktująca pacjenta ,,z góry". Cóż ja też ukończyłem studia, pracuję i raczej w swojej dziedzinie jestem specjalistą, ale staram się też być po prostu miłym człowiekiem, a ta Pani...... no cóż. Ps. Pewnie gdyby była to wizyta prywatna :)
miałam wizytę w Pile, bo pani doktor przyjmuje równiez w Pile
miałam wizytę w Pile, bo pani doktor przyjmuje równiez w Pile
Nie polecam tego lekarza,jest obcesowa,niegrzeczna,wyniosła i nie ma znaczenia czy pacjentem jest 5miesięczne dziecko czy dorosły człowiek, przysięga hipokratesa chyba przez tą panią nigdy nawet nie była czytana,strach do niej iść