Wspanialy lekarz. Czworka dzieci pieknie prowadzona. Dzieci bez zadnych interwencji medycznych i sztucznych lekow. Zero powaznych chorob, wszystko wyprowadzone naturalnie, bez chemii. Dzieci dzieki temu bez zadnych alergii, orzeczen i innych problemow zdrowotnych. Lagodnie uczy rodzica odpowiedzialnosci za dziecko. Wspanialy lekarz, bardzo polecam wszystkim swiadomym rodzicom.
Lagodnie uczy rodzica odpowiedzialnosci za dziecko.
Wspanialy lekarz, bardzo polecam wszystkim swiadomym rodzicom.
Pani Małgosia jest bardzo skutecznym lekarzem z wieloletnim doświadczeniem i bardzo miła i ciepłą osobą.
Jej cukrowe kuleczki to oszustwo. 2 lata "leczy" nimi i nie ma żadnej poprawy a te "leki " są bardzo drogie. Odwodnione dziecko tracące przytomność odesłała do domu! Bo bała się że zostanie ujawniony fakt że dziecko nie jest szczepione. Szpital ledwo dzieciaka uratował.
Jest bardzo dobrym lekarzem homeopatą. Leczyłam moje dzieci jak były małe i zawsze była w stanie skutecznie je wyleczyć.
Jest bardzo dobrym lekarzem homeopatą.