Proszę iść gdzie indziej. Chodzę z dzieckiem rzekomo na NFZ a za każdą wizytę płacę sporo pieniążków. Zastanawiam się na zgłoszeniem sprawy.
Niestety nie polecam. Pani jest bardzo nastawiona na pieniądze niż pomoc drugiemu człowiekowi. Za nic nie wnoszącą wizytę, naczarowanie o leczeniu skasowała 200zł żeby potem zadzwonić i zmienić zdanie! Omijać szerokim łukiem!!!
Odradzam korzystania z usług ,Pani Doktor’. Podczas dwuletniego leczenia uczestniczyła 4/5 razy na wizycie i słowo uczestniczyła jest dobrym określeniem. Podczas demontażu okazuje się ze ,Pani Doktor’ podniosła ceny i to dwukrotnie. Na informacje o przestępstwie, nietrzymania się umowy i chęci demontażu w innym miejscu - śmiech recepcji. Nie mam możliwości odebrania historii leczenia bez kolejnej wizyty - 150 zł (na umówie widnieje cena 130 zł)
Odradzam korzystania z usług ,Pani Doktor’.
Zdecydowanie nie polecam. Zero profesjonalizmu. Ciągły brak czasu, pacjent zbywany, albo nawet trzeba wysłuchać nieuzasadnionych pretensji Pań asystentek. Kiedy chce się wejść z dzieckiem do gabinetu Panie niezadowolone. Rzadko leczeniu przygląda się sama Pani doktor, wszystko w zasadzie robi personel. Atmosfera niemiła.Od ponad roku ani razu Pani Doktor nie poinformowała o przebiegu leczenia. Ceny wysokie.
po prawie 4 latach noszenia aparatu systemem DAMON, zęby wróciły do stanu sprzed ; po ściągnięciu aparatu nosiłam plastikowe nakładki dzień i noc, nie patrzyłam na to, że przez nie miałam zakrwawione dziąsła i podniebienie, kazała nosić to nosiłam. jednak zęby tak się rozchodziły, że pewnego dnia nakładki szlag jasny trafił. Każda kolejna to 250zł sztuka :O Obiecała mi początkowo taki drucik do podtrzymywania zebów jednym szyku....nie dostałam tego. Zbieram kasę na nowy aparat, ale u kogoś innego. 14 840 zł poszło w błoto za ten cały okres juz z aparatem Wizyty częstsze niż miały być i strasznie drogie. Wizyta trwała nie dłużej niż 7 minut
Szkoda slow. Juz ponad dwa lata z aparatem stalym, efekt mizerny, a pani dr to nieporozumienie. Nie polecam
Pani Doktor bardzo nieuprzejma. Poświęca zdecydowanie za mało czasu pacjentowi. Nie informuje o tym, co będzie robić. Nie polecam!!!
bardzo nie podoba mi się zachowanie Pani doktor do pacjentów.Jestem średnio zadowolona z efektów po noszeniu aparatu stałego. nie polecam !
nie polecam , BRAK SZACUNKU DLA PACJENTA!!!!!!
nie polecam , BRAK SZACUNKU DLA PACJENTA!!!!!!
Miałam aparat zakładany przez Panią doktor. Efekt końcowy, jest nie do końca udany, potwierdzają to dentyści których pytam o zdania, a pani doktor, ciagle twierdzi, że wszystko jest ok i krzyczy gdy ja próbuje coś powiedzieć. Pacjentowi poświęca 2 minuty i kasuje 50 zł, za głupią wymianę gumeczek w aparacie brała 150 zł. Porażka !!!!! Stanowczo nie polecam ....