lekarz Małgorzata Kotowska

1,6
1,7
1,5
1,3

Drodzy Państwo, stanowczo odradzam Panią Doktor. Brak podstawowych cech lekarza. Brak jakiejkolwiek empatii. Brak prawidłowego, minimalnego podejścia do pacjenta. Mimo próśb pacjenta o nie wypisywanie danego antybiotyku ze względu na uczulenie na składnik, który w nim występuje, Pani Doktor wypisała receptę, tłumacząc to swoimi, błędnymi przemyśleniami. Arogancja, nonszalancja, spychologia. Taki człowiek niewinien pracować w służbie zdrowia.

Zachorował mi 2tyg Synek. Pojechałem do szpitala do Wołomina i trafiłem na tą pani internistkę. Oczywiście leczenie odbyło się przez telefon. Kazała mi wykupić w aptece leki mówi przez telefon jakie. Ja zwracam się z prośbą o to czy może Pani na kartce napisać jakie bo zapomnę ich nazwy i kartkę aby podali przez drzwi. A ona żebym sam sobie zapisał. Mówię jej że nie mam kartki ani dlugopisu. A ona się rozłaczyła. Jeszcze raz zadzwoniłem i ta Pani co w recepcji pracuje poszła z kartką i długopisem i z …

A ona żebym sam sobie zapisał. Mówię jej że nie mam kartki ani dlugopisu.
A ona się rozłaczyła.
Jeszcze raz zadzwoniłem i ta Pani co w recepcji pracuje poszła z kartką i długopisem i z wielką łaską ta niby Pani doktor napisała.
Jak leczą przez telefon to i niech wynagrodzenie biorą przez telefon po co na konto. Jaka praca taka płaca.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani dr. M . Kotowskiej.Sympatyczna ,cierpliwa,profesjonalna.14.09.2020 skorzystam z teleporady,myślę ,że pani dr,poradzi sobie z moim przypadkiem

Gdyby była możliwość pozostawienia oceny zerowej, to pewnie bym ją umieściła w pozycji "Godny polecenia" i "kompleksowość podejścia". Na bezrybiu i rak ryba... Tyle w temacie.

Lekarz bez powołania, wystawia błędne diagnozy, próbuje wmówić pacjentowi, że jest zdrowy oraz jest chamska w stosunku do pacjenta.

Ciężko nazwać Panią Kotowską lekarzem. U mojej dwuletniej córki na NPL w Wołominie rano stwierdziła różyczkę, natomiast wieczorem córka leżała w szpitalu w ciężkim stanie z sepsa i zapaleniem opon mózgowych. Nikomu nie polecam i radzę omijać ta Panią szerokim łukiem, jeśli chce się żyć i być zdrowym.

To nie jest lekarz!!!! Okropna kobieta bez wiedzy i kompetencji, nie wie co to empatia i właściwe podejście do pacjenta. Jedynym problemem tej Pani jest to, że ktoś ją „bezczelnie” budzi gdy dyżuruje na SORZE.

mój syn poszedł do nocnej pomocy lekarskiej w Wołominie w tzw,wielką sobotę i natrafił-niestety,na Małgorzatę Kotowską.Stwierdziła anginę obustronną,chociaż w wywiadzie napisała-ból gardła po stronie prawej.Zapisała ramoclav.Po 5 dniach nie tylko nie bylo żadnej poprawy,ale było dużo gorzej,Syn nie mógł prawie jeść,nawet normalnie mówić.NAWET JA-JAKO LAIK-zorientowałam się,że coś nie gra.Lekarz rejonowy od razu powiedział.że to ropień okołomigdałkowy i dał skierowanie do szpitala.Zaczęła się droga przez mękę,w czwartek.piątek i sobotę syn czekał po kilka godzin na SOR kolejno w szpitalu Bródnowskim,potem Szaserow,dzisiaj Bielańskim,jutro jedzie na Banacha.Za każdym razem przecina lekarz ropień i wyciska krew i ropę-dziwią się,że syn tak zaniedbał i póżno się zgłosił.Ale prawda jest taka,że to M.Kotowska postawiła złą diagnozę i naraziła mojego syna na niebezpieczne powikłania i cierpienie.Jeśli miłe wam życie i zdrowie,to nie idżcie na wizytę do tej kobiety-ja nie nazwę jej lekarką.

Byłam u niej z dusznościami i drgawkami. Reakcja po przedawkowaniu leku na astmę. Pragnęłam aby udzieliła mi fachowej pomocy. Ale odnosiłam wrażenie że pani zasypia nad komputerem. Wyskrobala może 5zdan o mnie. Skończyło się tak,że po EKG i odsłuchaniu nic nie stwierdziła. Tylko to że mam rozszerzone oskrzela od leku. Bardzo się jej bałam i nie pewnie czułam. Zero zaufania i jaki coś zainteresowania. Nie chce nigdy więcej na nią trafić. Po prostu ją radzę omijać.b

Po wizycie u KOTOWSKIEJ która powiedziała że o 5 rano z goraczka się nie przychodzi byłem następnego dnia u lekarza w ząbkach super facet co się okazało ZAPALENIE PŁUC A PSEUDODOKTOR KOTOWSKA W HAMSKI SPOSOB MNIE POTRAKTOWALA I NIEUDZIELIŁA ZADNEJ POMOCY WIEC JAK SMIE ONA WOGÓLE LECZYC LUDZI WSTYD ZE TACY LUDZIE JESZCZE SA A PRZYPOMINAM ZE SKŁADAŁA PRZYSIĘGĘ I Z MOJEJ STRONY JEST TAK ZE SPRAWY NIE ZOSTAWIE I ZROBIE WSZYSTKO ZEBY KOTOWSKĄ POCIĄGNĄĆ DO ODPOWIEDZIALNOŚCI