Byłam u Pani doktor w wieku 14 lat, ogólnie na pierwszej wizycie u ginekologa. Pani tak niemiła i nie sympatyczna, badanie bolało, że na wiele lat zafundowała mi traumę. Nie polecam, a wręcz odradzam. Szkoda ze tak niekompletny lekarz jest głównie od młodych dziewczyn..
Pani doktor doświadczona, kompetentna. Spokojnie pozwoli wszystko wytłumaczyła rozwiała wątpliwości o mi pomogła. Szczerze powiedziała jak wygląda leczenie i niej i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - może większość oczekuje rodzinnej aury. Doktor Muskała wszystko mi tłumaczy, zleciła badania i rzekłabym nawet, że się o mnie troszczy. Na pierwszy rzut oka wydaje się oschła, ale jest naprawdę w porządku kobietą. Badania są odrobinę nieprzyjemne, ale przecież nie robi się ich dla przyjemności.
Najlepsza ginekolog na Świecie ;) Prowadzi mi doskonale ciąże , Mam zdrową córeczkę . Pozdrawiam Panią Ginekolog
swietna i kompetentna. zleca potrzebne badania. dobrze dobiera mi tabletki. czego chciec wiecej?
ja również byłam u tej pani doktor na pierwszej wizycie w wieku 14 lat, poźniej same łzy mi leciały bo taką przeżyłam traume. wiadomo jak każda dziewczyna przeżywa swoja pierwsza wizyte u ginekologa i jak jest ona ważna. Dlatego tej Pani nie polecam na pewno. podpisuje sie równiez pod tym wszystkim co zostało napisane na jej temat, ze jest strasznie niemiła i nieprzystepna. Ja niestety mialam sporo problemów i jak juz zaczełam to musialam chodzić do niej pare lat, ale z czasem sie na jej zachowanie uodpornilam. Jeśli chodzi o samo leczenie (fachowośc) nie jest taka najgorsza w moim odczuciu.
Pani doktor może i nie jest zbytnio miła ale osobiście uważam,że lekarz nie musi być miły wystarczy, że doskonale zna się na tym co robi i wzbudza zaufanie. Wybrałam się do niej ponieważ od wielu osób słyszałam, że pani doktor jest doskonałym fachowcem. Wszystkie moje znajome tam chodzą i bardzo sobie ją cenią. Pani doktor jest bardzo delikatna. Moją opinię może potwierdzać to, że trzeba czekać godzinę w kolejce by się dostać do doktor Muskały!
Moja pierwsza wizyta wyglądała dziwnie,bo gdy weszłam spojrzała na mnie jak na jakiegoś intruza,aczkolwiek następne wizyty były już całkiem inne ;] Teraz aktualnie prowadzi przebieg mojej ciąży i jestem z niej jak do tej pory zadowolona .
Pani Doktor zapunktowała w mojej ocenie tym, że zleciła szczegółowe badania by przepisać odpowiednie lekarstwa (tylko tyle i aż tyle ;) bo inni ginekologiczni "Hausowie".. nawet by na to nie wpadli). Poza tym wyczerpująco wyjaśnia wątpliwości, sprawia wrażenie lekarza kompetentnego. Słono się płaci, ale może warto bo zdrówko najważniejsze. ... A i mąż się cieszy, że wreszcie poszłam do "kobitki" :)
polecam, podchodzi fachwo do sprawy, nie testuje leków na człowieku, robi badania. Polecam :)