arogancka bufon podzielam opinie negatywne.blokuje etat innym lekarzom z powolania.nie polecam.
5 sierpnia miałam zabieg przegrody nosowej w Szpitalu w Czeladzi wykonany przez panią doktor Małgorzatę Stradomska - Wacławik.Zabieg przeprowadzony bardzo szybko i profesjonalnie .Nic nie bolało nawet nie musiałam brać po zabiegu tabletek przeciwbólowych.Opieka bardzo dobra zarówno lekarska jak i pięlegniarek.ZA CO CHCIAŁAM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PANI DOKTOR, ORAZ POLECIŚ TĘ METODE ZABIEGU PRZEGRODY NOSOWEJ NIE BÓJCIE SIĘ TO NAPRADE NIC NIE BOLI.
Podzielam opinie poprzednich pacjentów. Niestety byłem na wizycie u tej pani w ramach NFZ. Brak szacunku dla pacjenta. Chamska i arogancka. Tacy ludzie nie powinni być lekarzami.
Wystraszyła mi dziecko. Wyskoczyła z wielką strzykawką, nawet nie doszło do zabiegu..
Zero podejścia do dziecka. Niedosłuch leczyła płukając bardzo boleśnie ucho, po tygodniu inny lekarz stwierdził że jest nadal zatkane i wymaga szpitalnego zabiegu odetkania! Pani doktor tego nawet nie zauważyła.