lek. dent. Małgorzata Świniarska-Ożóg

specjalista periodontolog
zajmuję się implantologią i protetyką oraz stomatologią zachowawczą

specjalista periodontolog
zajmuję się implantologią i protetyką oraz stomatologią zachowawczą

Nie polecam. Efektem leczenia kanałowego jest kilka zepsutych zębów które nadawały się tylko do wyrwania.Nie skupia się na pacjencie i cały czas trajkocze z pomocą stomatologiczna o swoich prywatnych sprawach. Zdecydowanie odradzam tego stomatologa.

Zdecydowanie odradzam tego stomatologa.

Nie polecam. Leczony ząb kanałowo przez pół roku, bez efektu. W ostateczności Pani Doktor stwierdza, że niestety trzeba usunąć . Stracone pieniądze i stracony ząb.

Najgorszy dentysta. Omijać szerokim łukiem. Nie, nie i jeszcze raz odradzam ! Same stresy z powodu leczenia pani doktor. Nie radzę pakować się w problemy zdrowotne

Pani doktor niepochlebne NOWE komentarze usuwa. Nie polecam !!! Nieprofesjonalna, liczy się kasa a nie dobro pacjenta !

Kiedyś to była dobra Stomatolog, ale teraz to jest stomatolog na 3x BYLE. Byle jak, byle szybko i byle drogo. Posiada najlepszy sprzętale niestety nie chce lub nie umie go dobrze wykorzystać. Tragedia jest wtedy gdy inni muszą po niej poprawiać. Tak niestety było w moim przypadku i mojego dziecka. NIE POLECAM.

Polecam panią doktor dla tych którzy boją się .Strach tu znika jak i ból bo dr ma aparat do znieczulenia i nie pobiera za nie opłaty.Więc cyk i ból znikł. Gorąco polecam !!!A najlepsza rekomendacją jest dziecko które wyszło z gabinetu uśmiechnięte i żegna się do zobaczenia !!!. Chyba nic więcej nie trzeba mówić!!!

Po dziś dzień odczuwam skutki "leczenia" u tej Pani. Mam wrażenie, że weterynarz bardziej się pacjentem przejmuje. A ona cały czas gada z pomocą dentystyczną - ja tam nie przyszłam słuchać dyrdymałów tylko zęby leczyć.

Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Stanowczo odradzam wizyty u tej Pani! Leczenie u tej "doktorki" skończyło się ogólnym stanem zapalnym i w efekcie wyrwaniem zębów bo nie było już co ratować! Partacz i tyle!

Serdecznie odradzam panią "stomatolog". Po 1.: nie skupia się na pacjencie, cały czas trajkocze z panią pomocą dentystyczną o swoich prywatnych sprawach, o których nie mam ochoty słuchać. Mało tego, trzymając wiertło w mojej buzi i "borując" mi zęba momentami nie patrzyła na mnie tylko na swoją rozmówczynię. Po 2.: zęby, które u niej leczyłam są ewidentnie "niedoczyszczone". Najpierw jeden po tygodniu od leczenia zaczął boleć- trzeba było robić kanałowe leczenie- na szczęście nie u niej. Teraz po pół roku czasu odzywa się następny, z którym było ok, ona tylko miała wymienić wypełnienie amalgamatowe. Trzeci ząb przy którym robiła się kieszonka również nawala... Za te 3 zęby zapłaciłam około 1000 złotych. Sądzę, że albo ta pani jest okropnym partaczem albo to jest jej metoda- zchrzanić robotę żeby później naiwni ludzie znowu do niej przyszli. Tylko pieniądze wywalone w błoto, strata czasu, nerwów i niepotrzebny ból. Napiszę to jeszcze raz: ODRADZAM!

Zdecydowanie odradzam wszystkim! Ząb kanałowy u tej pani - efekt : wyczyszczony 1 kanał z 3, 2 nawet nie tknięty a w 3 zostawiła ułamane narzędzie i zamknęła tak zęba! Baaardzo niekompetentny "lekarz".

Baaardzo niekompetentny "lekarz".