Szkoda mojego czasu i dnia urlopu, który musiałam wziąć, bo wizyta była w środku dnia. Pani doktor niestety nie pomogła mi w moim problemie, a moim problemem są moje zęby, w których w krótkim czasie powstało wiele ubytków. Zęby poleczyłam prywatnie( wydałam masę kasy) ale chciałam znaleźć przyczynę takiego stanu. Mój reumatolog, który prowadzi mnie w innym schorzeniu odbił piłeczkę wysyłając mnie do poradni ostooperozy mówiąc, że tam zbadają mi poziom minerałów. Tu znów odmowa i stwierdzenie, że skoro leczyłam zęby prywatnie to badanie też powinnam zrobić prywatnie i że tak naprawdę, to lekarz reumatolog powinien mi zlecić takie badania. Na pytanie, co mam zrobić w takiej sytuacji, bo zaczyna tworzyć się błędne koło- odsyłanie przez lekarza do innego lekarza, chociaż każdy z nich mógłby pomóc i rozwiać wątpliwości i wypisać skierowanie na badania, tymbardziej że wstępna diagnoza to osteopenia. Przy tym wszystkim przechwalanie się, kim to byli jej rodzice, ze mieli służbę w domu, czego to nie ukończyła, poddawanie w wątpliwość diagnozy szpitalnej. Dużo treści, mało konkretów. Na moje swierdzenie, po co w takim razie płacę te składki, skoro później muszę płacić za badania, to usłyszałam ile musi odprowadzać składek z 3 ech działalności. Było więcej takich dziwnych opowieści ale w pewnym momencie stwierdziłam, że szkoda mojego czasu I pacjentów pod gabinetem. Po wyjściu z gabinetu zastanawiałam się, cóż to za dziwna osoba. I widzę po opiniach, ze nie tylko ja mam takie zdanie. Naprawdę szkoda czasu!!!
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Nie polecam. Pani doktor nie powiedziała absolutnie nic na temat mojego przypadku po zapoznaniu się z historią choroby. Jedynie zleciła dodatkowe badania. Poświęciła jednak całkiem sporo czasu na przedstawienie swojej teorii na temat tego że w tuszu do tatuaży są dodawane narkotyki bo inaczej ludzie nie chcieli by tego sobie robić bo to boli. Podczas wywiadu na moje stwierdzenie że mam wymagającą prace skomentowała że to jej praca jest wymagająca i że jej chce się śmiać jak ktoś coś takiego mówi. Na prośbę o jakikolwiek komentarz w sprawie mojego stanu zdrowia powiedziała że o tej porze to ona już nic nie wie.
Nie polecam.To jakąś porażka nie lekarz. Mam wrażenie że najzwyczajniej w świecie Pani doktor nie chce się leczyć. Zero zaangażowania. Leczenie "na oko" Wystarczy że Pani doktor popatrzy na pacjenta (nie czytając historii choroby) i okazuje się że kompletnie nic mu nie dolega. Radzę omijać szerokim łukiem.
Nie polecam tego lekarza. Pani doktor ocenia pacjeta po wyglądzie,ma chyba niesamowity dar. Wystarczy że spojrzy na pacjenta i juz wie że go nic nie boli. Porażka.
Nie polecam tego lekarza.
Porażka.