ten lekarz to jakaś zupełna pomyłka, jest nie delikatna i niekompetentna, powinna być żeźnikiem a nie ginekologiem. Przykład jednej wizyty: Gdy mówiłam jej ze mnie boli to na sile pchała mi te szczypce a gdy utknęły w środku powiedziała ze to moja wina ponieważ się zerwałam, a jak sie miałam nie zerwać jak mnie bolało... :\ istna parodia. Zdecydowanie odradzam wizytę u tego "lekarza".
Przykład jednej wizyty:
polecam, pani bardzo sympatyczna, poradziła mi także jak walczyć z otyłością! Bardzo mi to pomogło
Do dr Szymczyk chodzę juz kilka lat. Jeszcze pół roku temu miałam zamiar przestać do niej chodzić, ponieważ podczas dwóch ostatnich wizyt potraktowała mnie jak gówniarę a nie jak dorosłą kobietę którą jestem (mam 30 lat). No i zdarzyło się , że wreszcie test ciążowy pokazał dwie kreseczki :) i tylko u niej zostałam przyjęta od razu (w dwóch innych gabinetach kazano mi czekać 3-5 tygodni). Miałam wrażenie, że to nie jest ta sama osoba co poprzednim razem... Widocznie każdy ma swój gorszy dzień a ja miałam pecha trafić aż na dwa takie pani doktor ;) Teraz jestem bardzo zadowolona z wizyt, zwłaszcza że to moja pierwsza ciąża i pani doktor wszystko cierpliwie tłumaczy mi i mojemu mężowi.