Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora Biesiadę. Trafnie postawił diagnozę, a potem przystąpił do leczenia kolana. Znowu mogę normalnie funkcjonować. Polecam. Kompetentny i sympatyczny lekarz.
Jest takie powiedzenie "są ludzie i parapety" ... Dr Biesiada to lekarz pełen empatii, zaangażowania, miły i kulturalny, właściwie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Zna się na swojej pracy a co najważniejsze wykonuje ją z pasją. Zdecydowanie polecam Pana Doktora, jeśli ortopeda to właśnie On ✌️😀
Jest takie powiedzenie "są ludzie i parapety" ...
Zdecydowanie polecam Pana Doktora, jeśli ortopeda to właśnie On ✌️😀
Witam. Mój mąż miał problem z cieśnią nadgarstka. Chodziliśmy długo do innego ortopedy. Wszystkie badania robiliśmy prywatnie . Miał być wykonany zabieg. Niestety lekarz przestał odbierać telefony. Poszliśmy do Pana doktora Biesiady i wyleczył męża lekami.Jestesmy bardzo zadowoleni z leczenia Pana doktora.
Słabo. Leczy mnie już 8 miesięcy (leki, zastrzyki, zabiegi) a nadal kolano boli. Tak naprawdę nie wiem, czy tak ma zostać, czy zrobi operację...
Super, na szczęście rzadko odwiedzam gabinety lekarskie ale jak juz konieczność konsultacji to tylko p. BIESIADA. POLECAM 100%
Świetny specjalista. Jestem pacjentem Pana Doktora od 2 miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z podejścia z jakim się spotkałem. Miałem robiony zabieg chirurgiczny przez Pana Doktora na palcu wskazującym, rozpoznanie - palec zatrzaskujący. Wcześniej lekarz rodzinny zdiagnozował cieśń nadgarstka co okazało się nieprawdą. Pan Doktor szybko postawił diagnozę, wytłumaczył w czym jest problem i zaproponował leczenie. Na jutro jestem umówiony na kolejny zabieg, tym razem palca środkowego.i wiem na 100%, że wszystko będzie w porządku. Bardzo dziękuję za leczenie i uwolnienie mnie od uciążliwego bólu mojej prawej dłoni. Opiniami pieniaczy Panie Doktorze proszę się nie przejmować, zawsze tacy będą. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na jutrzejszym zabiegu.
Świetny specjalista!! Kompetentny i bardzo uprzejmy. Poświęca dużo czasu pacjentowi i wszystko dokładnie tłumaczy.
Bardzo dobry specjalista ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Kompetentny, cierpliwy i bardzo uprzejmy. Operował mi przepuklinę kręgosłupa, po miesiącu wkońcu mogłem normalnie funkcjonować. Jestem bardzo zadowolony, zdecydowanie polecam doktora Biesiadę.
Świetny lekarz, zdecydowanie godny polecenia. Kompetentny i bardzo sympatyczny. Poświęca dużo czasu pacjentowi, wszystko tłumaczy i odpowiada na każde pytanie. U Pana doktora zdecydowanie najważniejszy jest pacjent. Operował mi biodro i jestem bardzo zadowolona. Polecam doktora Biesiade!!!
kto temu lekarzynie daje te 5, przecież on nie umie leczyć a już na pewno nie operować, nieprzyjemny itd., leczył mnie lekami długo długo, aż w końcu wyladowałam na stole sam sobie chyba te opinie wpisuje, oj nie ładnie
sam sobie chyba te opinie wpisuje, oj nie ładnie