Brak nowoczesnej wiedzy dotyczącej HTZ. Miły, ale bez kompetencji w tym zakresie. Nie polecam dla kobiet z czasie menopauzy.
Nie polecam dla kobiet z czasie menopauzy.
Bardzo delikatny, dokładny i kompetentny lekarz. Do tego miły i spokojny. Dużo tłumaczy, nie spieszy się. Bardzo dobrze prowadzi ciążę, zleca sporo badań. Nie bagatelizuje problemów. Polecam.
Od 10 lat jestem pacjentką Pana doktora, prowadził moją pierwszą ciążę i z całego serca polecam. Zawsze wszystkie badania przeprowadzone dokładnie, wszystkie wątpliwości zawsze rozwiane. Bardzo delikatny i naprawdę szkoda, że już nie przyjmuje w Allmed.
Nie wiem skąd tak dobre opinie o tym lekarzu? Wizyta na NFZ w centrum promed pabianice Po opowiedzeniu swoich problemach zdrowotnych oraz obawach że wchodzę w okres menopauzy i prośbie o skierowanie na jakieś badania, Pan doktor uznał że są zbędne, że może przy następnej wizycie. Podobnie co do badań pod kontem HPV... Co usłyszałam? Że to pic na wodę. Po wyjściu z gabinetu zastanawiałam się czy to był lekarz czy ktoś się przebrał za lekarza
Polecam serdecznie Pana doktora. Najlepszy ginekolog, bardzo sympatyczny. Prowadził moją ciąże, jestem z niego mega zadowolona. Delikatny w badaniach, nie tak jak niektórzy… Mam nadzieję że z następną ciążą tez trafię do Pana doktora🫶
Polecam serdecznie Pana doktora.
Mam nadzieję że z następną ciążą tez trafię do Pana doktora🫶
Polecam z całego serca. Doktor prowadził moją ciąże. Jest bardzo miły, odrzuci wszystkie obawy(dokładnie tłumaczy wszystko i to po kilka razy dla takich jak ja), czułam się bezpiecznie pod jego opieką i nie bałam się o maleństwo. I do tego jest świetnym specjalistą w usg.
Pierwsza moja wizyta ,i jestem bardzo zadowolona z jej przebiegu Pan dokor bardzo miły i empatyczny ,badanie przeprowadzone bezboleśnie, podczas badanie doktor wszystko tłumaczy co robi i co widzi Mimo że to było badanie profilaktyczne przeprowadził dokładny wywiad .Byla to wizyta na NFZ a czulam się jak bym byla w prywatnym gabinecie.Polecam z calego serca kazdej. kobiece.Z pewnością wrócę na kolejną wizytę.
Z całego serca polecam tego ginekologa prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Do dzisiaj jest moim lekarzem i nie mam zamiaru go zmieniać
Ginekolog idealny jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży. Zawsze wysłucha, doradzi a nawet jak trzeba to z uprzejmością odpowie na to samo pytanie 10 razy :) Polecam z całego serca
Brak kompetencji, który okazał się dla mojego zdrowia tragiczny. Odradzam jeśli ktoś szuka dobrego lekarza z wiedzą i doświadczeniem.