Marcin Szylko

4,5
4,4
4,7
4,3

Jedyny w mieście stomatolog, któremu się chce pracować w godzinach i w dni, kiedy cała reszta juz albo baluje, albo śpi. W końcu jest w Jeleniej Pogotowie Stomatologiczne, gdzie można się umówić i dostać profesjonalną usługe stomatologiczna w nagłej sytuacji, w weekend, w swięto, czy w godzinach wieczornych. W dobrym punkcie, przy głównej ulicy, między Cieplicami a Jelenia. W koncu ktos pomyślał i Centrum Medyczne Karpacz - Medicta przy Wolności 140 sprowadziło do siebie naprawdę fachowca. Nie dość , ze dobrze robi robotę, to jeszcze wszystko wyjaśni i jest miły, a nie bufon żaden.Bez względu na porę. Godny polecenia. Mi uratował weekend, bo w piatek o 22 z bólem przy stanie zapalnym zęba udzielił mi fachowej pomocy. W kliku innych miejscach ( a dzwoniłem od godziny ok.13) zaproponowano mi terminy na 3-5-10 dni. Zdechł bym do tego czasu bez pomocy tego doktora. Przechodzę do niego na stałe. Spoko fachura.

PEŁEN PROFESJONALIZM ZE STRONY DR SZYLKO. Szkoda, ze to jeden z niewielu w mieście takich stomatologów. Pełne zaangażowanie, fachowośc, przyjazne podejście do pacjenta i szacunek, wyrażający się choćby tym, że cały czas mówi co w danym momencie robi, uprzedza ewent.przykre doznania, które mogą się w trakcie jego działań pojawic. To ważne. Ja korzystalem z pomocy nagłej, po pęknięciu zęba w godzinach wieczornych ( po 21! ) w POGOTOWIU STOMATOLOGICZNYM ul.WOLNOŚCI 140. Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny.

Profesjonalista w każdym calu. Polecam Po wizycie u innego lekarza, Pan Marcin uratował mnie od bólu.

Profesjonalista w każdym calu. Polecam
Po wizycie u innego lekarza, Pan Marcin uratował mnie od bólu.

Lekarz zasługuje na najwyższą ocenę Trafiłam w niedzielę z ostrym bólem po dwóch dniach od wizyty u innego stomatologa gdzie źle zdjagnozowano przyczynę.Pan Marcin od razu trafił na przyczynę bólu która okazała się ósemką do ekstrakcji i od razu mi ją wyrwał było bezboleśnie i od wizyty już mnie nic nie boli Jednym słowem Pan Marcin uratował mój urlop i jestem pod wrażeniem empatii i podejścia do pacjenta aż żałuję że jestem z Warszawy bo bym tylko do Pana Marcina chodziła na leczenie

Lekarz zasługuje na najwyższą ocenę

Przyjęty z bólem w ten sam dzień. Wszystko wykonane profesjonalnie i bez jakiegokolwiek bólu. Wszystko wyjaśnione i zrobione z klasą. Oby więcej takich lekarzy

Super, szybka, niedroga profesjonalna pomoc, a przy okazji udzielona przez przemiłego człowieka! Na pewno będę polecać!

3,0
3,0

Niestety nie polecam pana doktora. Zeby ktore podobno naprawial, a w zasadzie podobno leczyl kanalowo oba usuniete w innym gabinecie. Nie warto. Niby jest tanio ale co z tego jesli zab zle wyleczony kosztuje pozniej duzo duzo wiecej. Bardzo nieprofesjonalnie

Baaaardzo polecam Pana doktora, wspaniałe podejście do pacjenta, miły, sympatyczny, życzliwy, pełen zaangażowania z profesjonalnym podejściem, skutecznie uratował mojego zęba przez co też cały urlop w górach, to byla pierwsza wizyta przy której nie czułem bólu a po wyjściu uśmiech na twarzy, pozdrawiam Pana doktora.

Bardzo zadowolona z lekarza. Wyciągnął mój uszkodzony ząb mądrości, który, jak sądziłem, będzie musiał zostać wycięty jedynie przez chirurga. Szybko, bezboleśnie, niedrogo i profesjonalnie - po długim czasie nie ma żadnych problemów

Bardzo zadowolony z lekarza. Wyciągnął mój uszkodzony ząb mądrości, który, jak sądziłem, będzie musiał zostać wycięty jedynie przez chirurga. Szybko, bezboleśnie, niedrogo i profesjonalnie - po długim czasie nie ma żadnych problemów