Pan doktor jest wspaniałym lekarzem ,znakomitym fachowcem i do tego empatycznym ,dowcipnym co sprawia. że pacjent nie czuje się spiętym. Mogę powiedziec ,że jest prawdziwym lekarzem z powołania i polecam szczerze.
Mogę powiedziec ,że jest prawdziwym lekarzem z powołania i polecam szczerze.
To nie jest zwykły lekarz,to lekarz z powołania.Bardzo Polecam lekarza ,wytłumaczy ,dokładny,zawsze uśmiechnięty,widać że chce pomóc pacjentowi a to się ceni.
Lekarz godny polecenia w 100%. Bardzo mile a przede wszystkim profesjonalne podejście do pacjentki.Swoim poczuciem humoru potrafi rozładować stres związany z wizytą. Jako lekarz10/10. Polecam!
Lekarz kompetentny, rzeczowy i dokładny. Zdjęcia usg na każdej wizycie, zawsze wszystko super powiedziane i pokazane. Brakuje tylko czynnika ludzkiego, pomimo długiego monitoringu i znajomosci z doktorem zawsze byłam jedna z wielu i żeby wiedzieć o co chodzi trzeba było zajrzeć do kartoteki.
Lekarz bardzo dobry i godny polecenia. Idealnie oblicza na usg wage dzidzi. Prowadzil moja ciaze i przeprowadzil cesarke. Jedyny ginekolog u ktorego na wizycie czuje sie tak swobodnie.
Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM PANA DOKTORA :)
Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM PANA DOKTORA :)
A ja po prostu ufam Panu-Panie doktorze:)... Przywitał na świecie moją cudowną córeczkę(cesarskie cięcie) a już niedługo dołączy do nas drugi dzidziuś:). Na każdą wizytę kontrolną czekam z niecierpliwością bo z gabinetu wychodzę zawsze pełna radości,spokoju i nadziei.Dziękuję:)
KOMPETENTNY, RZECZOWY, MIŁY. POLECAM GO WSZYSTKIM!
KOMPETENTNY, RZECZOWY, MIŁY. POLECAM GO WSZYSTKIM!
Polecam. Prowadził moje 2 ciąże. Wzbudza zaufanie i do tego ma poczucie humoru na odpowiednim poziomie:)
Szczerze polecam. prowadzi moją ciąże. Wzbudza zaufanie i do tego ma poczucie humoru na odpowiednim poziomie:)