dr Marek Solarz

4,8
4,9

Świetny fachowiec! Kompetentny, empatyczny, skuteczny. Trafna diagnoza. Klarowny opis choroby i leczenia. Godny polecenia nawet w najcięższych przypadkach.

Z całego serca polecam tego lekarza ortopedę. Od dłuższego czasu leczę się u niego z powodu problemów z kolanami i jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia. Pan Doktor Solarz jest niezwykle kompetentny, dokładny i zaangażowany. Wszystko szczegółowo tłumaczy, poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu i zawsze odpowiada na pytania w sposób zrozumiały. Wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, co daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zmaga się z problemami ortopedycznymi, a szczególnie z dolegliwościami kolan.

Pan doktor Marek Solarz to lekarz godny pełnego zaufania. Wyróżnia się wysokim poziomem wiedzy, profesjonalnym podejściem do pacjenta oraz dużą empatią. Podczas wizyty poświęca odpowiednią ilość czasu, dokładnie wyjaśnia diagnozę oraz proponowane metody leczenia, odpowiadając w sposób zrozumiały na wszystkie pytania. Atmosfera w gabinecie jest spokojna i komfortowa, co znacząco wpływa na poczucie bezpieczeństwa pacjenta. Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Marka Solarza jako specjalistę rzetelnego, zaangażowanego i skutecznego.

Świetny lekarz, cierpliwy, rzeczowy i znający się na swoim fachu. Od razu konkretnie podszedł do sprawy - złamanie kostki bocznej stopy. Obejrzał prześwietlenie, zapisał odpowiednie leki na ustąpienie obrzęku i przyspieszenie zrostu kości, umówił termin kolejnej wizyty kontrolnej i rzeczowo wyjaśnił co się z noga stało i na czym będzie polegało leczenie. Lekarz z powołaniem. Oby takich lekarzy - znających się na tym co robią i życzliwie podchodzących do pacjenta - było jak najwięcej. Dziękuję Panu Markowi za zajęcie się mną.

Lekarz- fantastyczny! Polecam. Rzeczywiście nie zbywa, ale stara się poznać wszelkie możliwe przyczyny danego stanu. Uprzejmy, z poczuciem humoru. Bardzo pomaga! Byłam konsultowana przez 5 lekarzy ortopedów, dwóch twierdziło że się kwalifikuję do operacji, dwóch mówiło że absolutnie to jest taki stan że tylko głupek się za to weźmie żeby operować, a dr Solarz- zanim wypowiedział się za/przeciw operacji- wysłał na rezonans magnetyczny, żeby mieć pełny obraz sytuacji.

Bardzo dobry ortopeda,zgłębia problem pacjenta a nie zbywa go. Polecam. Zniechęcajace są terminy do doktora ale warto czekać.

Dr Marek Solarz to znakomity specjalista, świetny diagnosta, nie skutki choroby leczy , ale przyczyny. Konkretnie, fachowo, słowem bez zarzutu. Do tego bardzo miły człowiek. Jedyny minus: to długa kolejka, ale trudno się dziwić.

Specjalista o wiedzy i umijenosciach rzadko wodzianyvh u jego kolegow po fachu.

Specjalista o wiedzy i umijenosciach rzadko wodzianyvh u jego kolegow po fachu.

dr Marek Solarz to bardzo dobry ortopeda,wspaniały,uczciwy człowiek.Przyszłam do doktora z wielkimi bólami,bardzo mi pomógł i powoli odzyskuję sprawność ruchową.Polecam wszystkim chorym doktora Solarza,który leczy i u niego liczy się pacjent.Pacjentka Józefa S.