nie polecam pani doktor z dzieckiem siedziałam na chirurgi dziecięcej 3 godziny gdy dziecko miało otwartą ranę w dłoni i kapała mu krew na podłogę dzieci które miały skręcone kostki zostawały szybciej przyjęte
Nie polecam Pani Doktor od początku negatywnie nastawiona to już kolejny raz że trafiam z dzieckiem na tą Panią zero wyjaśnienia zero podejścia bardzo nie miły ton i jak zawsze szyna gipsowa i proszę sobie radzić umawiając wizytę w poradnii.Przykre że ktoś kto powinien z uśmiechem witać małego pacjenta wiecznie jest z miną pracownika za kare
Przyjechałam z synem na sor,zostaliśmy skierowani na oddział ,dyżur pełniła Pani Chodorowska, dostaliśmy od razu skierowanie na RTG, Pani doktor wytłumaczyła jakie czeka syna leczenie. Zleciła rezonans,wykonywała punkcje. Spędziliśmy dobę w szpitalu. Opieka cudowna. Pani doktor cały czas interesowała się synem. Miła,ciepła osoba z ogromnym podejściem do pacjentów i rodzica. Nie rozumiem skąd negatywne opinie.
Polecam serdecznie Panią doktor. Miła i uprzejma. Przechodząc korytarzem zawsze się zatrzymała i zapytała jak samopoczucie. Córka miała operowany wyrostek robaczkowy, wszystko w najlepszym porządku.
Polecam serdecznie Panią doktor.
Pani powinna już być dawno na emeryturze... ogólnie wszystko jest nie tak jak powinno być. jeśli nie chce się żyć w bańce (czyli że wszystko jest źle a jest dobrze) to polecam omijać tą panią szerokim łukiem.
Tragedia co zdanie mówi co innego. Pani nie potrafi się raz, a porządnie określić okres w którym nie można ćwiczyć z 3 miesięcy pozostał jednak na 21 dniach. Uprzejmość jest bardzo średnia, a tłumaczenie choroby nie ma sensu. Pani ch. wysyła bez potrzeby do sklepu pana ch. czyli o dokładnie tym samym nazwisku po usztywniacz na palec który się już posiada. Po 3 tygodniach na 2 kontroli zakończyła leczenie bez podstaw (powiedziała tylko "na zdjęciu jest ok a ze zginaniem palca też" nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że pani na 2 sekundy włączyła zdjęcie a palec nie zginał się do połowy...).
Byłam u Pani doktor z nastoletnią córką. Lekarka dokładnie wytłumaczyła nam co trzeba zrobić. W czasie zabiegu Pani doktor rozmawiała z córką, żartowała. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Ja polem Panią doktor, jest rzetelnym i sumiennym lekarzem. Po zabiegu wytłumaczyła jak dbać o ranę, umówiła na kolejną wizytę.
Beznadziejny lekarz nie nadaje się do leczenia ludzi a tym bardziej dzieci .Zero jakiego kolwiek zainteresowania starszymi dziećmi zero tłumaczenia co dokładnie dolega dziecku jedynie co potrafi to opryskliwie i z łaską odpowiedzieć na zadane pytanie Unikajcie tej doktorki najlepiej całego oddziału jedynie pielęgniarki są wporządku i to nie wszystkie.
Nie polecam. Nie wiem kto tej pani nadał tytuł lekarza dziecięcego jak zero empatii, profesjonalizmu i zero kultury osobistej. Wizyta 3 min z wielką łaską zbadała dziecko. Nie dziwie się że szpital ma tak zła opinie skoro zatrudnia takich gburowatych lekarzy ! Omijać szerokim łukiem ta panią
Ciężko nawiązać kontakt z panią doktor. Nie zauważa rodziców, nie słyszy pytań. Generalnie mało sympatyczna. I do tego mocno rozbudowane ego, jest po prostu złośliwa.