Pani doktor przyjmowała mój poród w szpitalu, jeszcze nigdy nie spotkałam tak miłego i sympatycznego lekarza. Podczas każdego obchodu służyła pomocą i zaangażowaniem a przede wszystkim z uśmiechem i sercem. Gdyby każdy lekarz był taki jak Pani doktor to znacznie milej chodziło by się do lekarza 😊
Do prowadzenia ciąży wybrałam właśnie Panią dr. Gajewską, ponieważ przyjmowała mnie w szpitalu z bólami i jeszcze nigdy żaden lekarz nie zajął się mną w tak troskliwy i profesjonalny sposób na NFZ jak ta Pani. I szczerze mogę polecić Panią dr. Gajewską i na NFZ jak i prywatnie.
Nie polecam Gabinet tak samo stary jak podejście ,sposób diagnozy i sposób leczenia , Lekarka nie wzięła pod uwagę jednej z chorób chociaż wielokrotnie mówiłam że to najbardziej prawdopodobne , co poskutkowało błędnym leczeniem i jeszcze większymi problemami z zdrowiem
Jak widzę opinie, w których napisane jest że to miłą osobą to krew mnie zalewa! Proponuje iść na oddział i zobaczyć jak traktowane są pacjentki, które nie nabijaja portfela Pani doktor! Ośmiesza je i poniża, aż strach jest zadać jej pytanie podczas obchodu. A w szpitalu jest niestety prawie cały czas bo często całe weekendy! Nie spotkałam nigdy takiej osoby oczywiście w negatywnym tego słowa znaczeniu! Nie polecam!
Po wielu pseudo ginekologów ze Złotowa i okolic trafiłam wreszcie do Pani doktor Gajewskiej. Nie wierzyłam, że istnieją jeszcze tacy lekarze, uprzejma, dokładnie wszystko wytłumaczyła i zajęła się każdym moim problemem. W gabinecie spędziłam u niej dobre 40 minut na wizycie i nie poganiała bo następna pacjentka.. Zrobiła bardzo dokładne badania jak nigdy przed nie miałam. Wyszłam od Pani z ogromną ulgą, że w końcu nie jestem sama i jestem pod dobrą opieką. To najlepszy ginekolog! Pozdrawiam serdecznie i życzę długich spokojnych lat pracy bo jest Pani naprawdę jedynym lekarzem z powołania jakiego znam :) :)
Polecam wszystkim Panią Doktor. Jest to mój pierwszy ginekolog, aktualnie prowadzi moją ciąże. pani doktor to przemiła i kompetentna osoba. Zleca dużo badań a wizyta nie trwa 2 minuty. Polecam.
Świetny fachowiec. Empatyczna, kompetentna, cierpliwa i profesjonalna. Bardzo dba o SWOJE pacjentki. Czuć wyraźną różnicę w traktowaniu pacjentek w szpitalu. Leczę się u niej od lat prywatnie, leżąc na oddziale pilskiego szpitala, widać było, które pacjentki leczą się u niej a które nie.
sUPER lekarz , sympatyczna mila ,zna sie na tym co robi ... swietnie przeprowadzila moja ciaze .. chodzac do pani doktor bylam spokojna i wiedzialam ze moj dzidzius jest pod nalepsza opieka .. jak najbardziej polecam !!!!!!!!!!!!!
Serdecznie polecam Panią dr. Wrażliwa, przemiła, ematyczna i kompetentna osoba. Będąc w ciąży dojeżdżam do Pani dr 100 km. Nie zrezygnuje z niej! Polecam wszystkim pacjentkom.
Polecam panią doktor, badania i wizyty w miłej atmosferze. Pani doktor jest kompetentna i dokładnie tłumaczy przebieg leczenia. Nie przepisuje leku bez upewnienia się badaniami, że on nie zaszkodzi.