Cudowna, empatyczna z wielkim sercem dla bliźniego oraz ogromną wiedzą. Gdyby każdy lekarz, który staje na naszej drodze miał takie samo podejście do pacjenta jak Pani Doktor, to pewnie bylibyśmy zdrowi. Dziękuję za wszystko!!! Kocham Panią!
Cudowna, empatyczna z wielkim sercem dla bliźniego oraz ogromną wiedzą.
Wspaniały lekarz . Trafna diagnoza i trafiony lek. Poza tym nie stwarza dystansu i chętnie wysłuchuje pacjenta .
Wspaniała Pani doktor o ogromnym sercu ,profesjonalna w każdym calu , bardzo uprzejma ,ciepła ,rozumiejąca każdy aspekt, godna polecenia.
Pani doktor to wspaniały człowiek,pełen empatii I zrozumienia dla pacjenta. Polecam z całego serca
Bardzo miły i fachowy lekarz,pełen empatii i zrozumienia dla pacjeta.Pani doktor to profesjonalista w swojej dziedzinie. Polecam z całego serca!
Wspaniały człowiek i kompetentny lekarz!Bardzo pomaga ludziom!Jednym słowem wspaniały lekarz!!!Jak mam problem zdrowotny t wiem,że mi pomoże na 100 %