lekarz Maria Pniewska

4,4
4,7
4,5
4,7

Córka choruje od 5 lat na ZN.I od takiego czasu mam kontakt z doktór.Moim zdaniem jest naprawdę wpaniała,zrozumniale wszystko tłumaczy,jeżeli coś się dzieje niepokojącego zawsze można zadzwonic i poradzić się co zrobić w danej sytulacji.Dla nas jest wspaniałym lekarzem!!!

znakomita specjalista. córka do 6 lat sikała w majtki a inni lekarze po wstępnych badaniach stwierdzili że to stres. dopiero pani doktor szczegółowo zbadała. zleciła mnóstwo badań ale w końcu postawiła diagnozę. gorąco polecam .pani doktor jest bardzo sympatyczna i kompetentna:)

Jestem bardzo zadowolona ,ze trafiłam na tą doktor,

Jestem bardzo zadowolona ,ze trafiłam na tą doktor,