Z czystym sumieniem polecam Pana Doktora :) już od progu czystego, bardzo dobrze wyposażonego gabinetu pacjent czuje się komfortowo. Zapewne udział ma w tym również ujmujący uśmiech i wysoka kultura osobista lekarza:) Wizyta od początku do końca bardzo profesjonalna, rzeczowa i konkretna. Jeżeli potrzebujecie Państwo fachowej pomocy, szczerze polecam Pana Doktora :)
Przemiły lekarz i bardzo sympatyczny człowiek, bardzo kompetentny, kontaktowy, ma świetny stosunek do pacjenta, budzi zaufanie, udziela wszystkich informacji. A przede wszystkim poświęca swój czas pacjentom i bardzo się nimi interesuje. Oby więcej takich lekarzy!:)
Wyjątkowo profesjonalny, przyjazny, rzeczowy i sympatyczny lekarz. Szanuje pacjenta i swoją pracę. Wykazuje zaangażowanie , zainteresowanie i wczuwanie się w niedomagania z jakimi zgłosiłam się do Niego na badanie usg kolana. Badanie przeprowadził bardzo sumiennie, dodatkowo badał kolano ortopedycznie i przeprowadził dokładny wywiad. Objaśnił rzeczowo wyniki przeprowadzonego badania i diagnozę oraz dalsze postępowanie.Polecam serdecznie tego lekarza.