lekarz Mariusz Szewczyk

Urolog

4,3

PAN MARIUSZ JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM I DOBRYM ,WRAŻLIWYM CZŁOWIEKIEM.WIELE LAT LECZYŁ MOJEGO TATĘ.ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁ PAN DLA MOJEGO TATY I MOJEJ RODZINY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

Jestem wieloletnim pacjentem Pana Doktora dzięki któremu żyję i normalnie funkcjonuję. Uważam Pana Doktora za wyjątkowo kompetentnego i sympatycznego lekarza. Życzę chorym aby mieli to szczęście trafiać na takich lekarzy jakim jest Pan Doktor Mariusz Szewczyk

Uważam Pana Doktora za wyjątkowo kompetentnego i sympatycznego lekarza.

Miałem okazję trafić w ręce Pana doktora. Wykonywał mi zabieg usunięcia duzego torbiela na nerce. Uważam,że jest wspaniałym fachowcem. W pełni oddanym lekarzem,znającym się na swojej pracy. Bardzo konkretny i rzeczowy człowiek. Godny polecenia. Krzysztof Bauer

Krzysztof Bauer

Nie podzielam pozytywnej opinii i nie polecam tego lekarza arogancki niemiły,,mało empatyczny,butny,odpowiada z wielką łaską,dawno nie spotkałem się z tak fatalnym lekarzem.

Same pochwały, aż czuję się skrempowany. Najlepszy lekarz z jakim miałem styczność w ciągu mojego krótkiego, 80-letniago żywota.

Bardzo kompetentny lekarz, przeprowadził operację ,której nie chcieli się podjąć inni znani lekarze. Przeprowadzony zabieg laparoskopowy wymagał niezwykłej finezji ze strony operującego. Wszystko się udało, przed i po zabiegu otrzymałem obszerną informację o moim stanie zdrowia. Podejmując decyzję o operacji byłem szczegółowo poinformowany o wszystkich możliwych konsekwencjach. Rzeczowy ,kompetentny z dużą empatią ,FACHOWIEC . Andrzej

Andrzej