PAN MARIUSZ JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM I DOBRYM ,WRAŻLIWYM CZŁOWIEKIEM.WIELE LAT LECZYŁ MOJEGO TATĘ.ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁ PAN DLA MOJEGO TATY I MOJEJ RODZINY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.
Jestem wieloletnim pacjentem Pana Doktora dzięki któremu żyję i normalnie funkcjonuję. Uważam Pana Doktora za wyjątkowo kompetentnego i sympatycznego lekarza. Życzę chorym aby mieli to szczęście trafiać na takich lekarzy jakim jest Pan Doktor Mariusz Szewczyk
Uważam Pana Doktora za wyjątkowo kompetentnego i sympatycznego lekarza.
Miałem okazję trafić w ręce Pana doktora. Wykonywał mi zabieg usunięcia duzego torbiela na nerce. Uważam,że jest wspaniałym fachowcem. W pełni oddanym lekarzem,znającym się na swojej pracy. Bardzo konkretny i rzeczowy człowiek. Godny polecenia. Krzysztof Bauer
Krzysztof Bauer
Nie podzielam pozytywnej opinii i nie polecam tego lekarza arogancki niemiły,,mało empatyczny,butny,odpowiada z wielką łaską,dawno nie spotkałem się z tak fatalnym lekarzem.
Same pochwały, aż czuję się skrempowany. Najlepszy lekarz z jakim miałem styczność w ciągu mojego krótkiego, 80-letniago żywota.
Bardzo kompetentny lekarz, przeprowadził operację ,której nie chcieli się podjąć inni znani lekarze. Przeprowadzony zabieg laparoskopowy wymagał niezwykłej finezji ze strony operującego. Wszystko się udało, przed i po zabiegu otrzymałem obszerną informację o moim stanie zdrowia. Podejmując decyzję o operacji byłem szczegółowo poinformowany o wszystkich możliwych konsekwencjach. Rzeczowy ,kompetentny z dużą empatią ,FACHOWIEC . Andrzej
Andrzej