Spośród wszystkich lekarzy psychiatrów, których poznałam dr M. Wiglusz jest najbardziej niekulturalny. Wulgaryzmy w czasie konsultacji, podnosznie głosu, niestosowne komentarze i ekscentryczne, do niczego niepotrzebne żarty. Do podawanych przeze mnie informacji o różnych wydarzeniach z życia i samopoczuciu sam wymyślał, dopowiadał sprawy, które się nie wydarzyły, nie miały miejsca. Inni psychiatrzy, z którymi miałam kontakt później, na podstawie dokumentacji ocenili jego pomysły na leczenie jako zaskakujące i bardzo złe w moim schorzeniu. Teraz leczę się ze skutków jego "leczenia". Wiąże się to z ogromną stratą czasu, pieniędzy i zniszczeniem wartościowych …
Teraz leczę się ze skutków jego "leczenia". Wiąże się to z ogromną stratą czasu, pieniędzy i zniszczeniem wartościowych zawodowych możliwości.
Dałam się nabrać na to, że wysokie wykształcenie i duże doświadczenie zawodowe gwarantują dobrą jakość konsultacji i samego leczenia.
Panie Doktorze, jeśli w ogóle czyta Pan ten komentarz, to mam nadzieję, że chociaż czasem ma Pan wyrzuty sumienia związane z bardzo złym potraktowaniem mnie.
Przeprosin zapewne się nie doczekam, ale nie ukrywam, że taki gest po tym wszystkim dobrze by o Panu świadczył. Zalecony lek (M.) mocno zaszkodził mojej psychice i nie tylko psychice.
Pozdrawiam, z nadzieją na to, że Wy lekarze czasem macie wyrzuty sumienia, i że innych pacjentów nie traktuje Pan tak źle jak mnie.
Najgorszy możliwy lekarz !! Nie traktuje pacjenta poważnie i podważa jego słowa. W dodatku zachowuje się w sposób niezwykle niemiły. Odradzam ze względu na brak jakichkolwiek kompetencji ...