lekarz Marta Niemczyk

Pediatra, Rehabilitant

4,0

Wspaniałe podejście do pacjenta uśmiechnięta pomocna badanie i wywiady na temat zchorzenia szczegółowy polecam Panią MARTĘ NIEMCZUK

Pani doktor Marta Niemczyk przyjęła mnie i moją żonę w sanatorium w Iwoniczu-Zdrój. Po dokładnym zbadaniu życzliwie postawiła diagnozę zgodną z opiniami wcześniejszych badań innych lekarzy w Łodzi i innych miejsc. Zalecenia rehabilitacyjne i ich wykonywanie w sanatorium (po dwóch dniach) doskonałe. Bardzo miła lekarka. Doskonałe podejście.

Bardzo nieprzyjemna lekarka, mimo zgłaszania dolegliwości bólowych po dobranej przez nią rehabilitacji stwierdziła że może w każdej chwili zamknąć moją kartę zabiegową i mogę wracać do domu. Dodatkowo chamska, opryskliwa, patrząca na pacjenta z góry jakby pracowała za karę a nie po to by pomóc ludziom, bez chociażby odrobiny szacunku dla drugiej osoby. OMIJAĆ TĄ LEKARKĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!!

Pani doktor Marta Niemczyk to lekarz bez empatii dla pacjenta. Podczas wizyty opryskliwa, kpiąca i arogancka. Szkoda było 6 lat studiów , żeby tak się nieprofesjonalnie zachowywać podczas wizyty opłaconej z NFZ. Dziękuję za podpowiedź skorzystania z zabiegów w Klinice w Szwarcwaldzie.

Polecam Panią doktor, miła rzeczowa. Odpowie na każde pytani które nurtuje pacjenta. Mało teraz takich lekarzy. Naprawde polecam.

Polecam Panią doktor, miła rzeczowa.