dr n. med. Marzena Konopko

Gastrolog

4,9
4,9
4,8

Z czystym sumieniem polecam Gastromedica w Białymstoku. To bardzo profesjonalna klinika, w której pacjent od progu czuje się pod doskonałą opieką. Podejście lekarzy jest rzeczowe i pełne empatii, a nowoczesny sprzęt oraz wysoki standard higieny dają duże poczucie bezpieczeństwa. Jeśli szukasz miejsca, gdzie Twoje zdrowie zostanie potraktowane priorytetowo, jest to najlepszy adres w regionie. Bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę. Pani Doktor Marzenie Konopce. Ma wspaniałe podejście do pacjenta, potrafi wszystko wyjaśnić prostym językiem i nie traktuje wizyty taśmowo. Empatia i wysoka kultura osobista to jej znaki rozpoznawcze.

Polecam Gastromedice w 100% , pełen profesjonalizm , zaangażowanie, miła obsługa, pani dr . Marzena Konopko i cały personel miły serdeczny oddany pacjentowi. Badania gastroskopii i kolanoskopii były wykonane w znieczuleniu ogólnym co spowodowało całkowity komfort pacjenta. Pani dr. Marzena Konopko to nie tylko wybitny specjalista ale lekarz z prawdziwym powołaniem. Serdecznie polecam Gastromedice i panią doktor oraz cały personel.

Pani doktor Konopko wykazała się ogromnym profesjonalizmem, empatią oraz zaangażowaniem w proces leczenia. Po dokładnym wywiadzie lekarskim pani doktor postawiła diagnozę i jasno wyjaśniła plan leczenia. Udzieliła mi wyczerpujących odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. Zleciła dodatkowe badania. Czułam się zaopiekowana. Dzięki wiedzy i indywidualnemu podejściu mój stan zdrowia znacznie się poprawił.Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor każdemu, kto zmaga się z problemami gastroenterologicznymi.

Profesjonalizm, poświęcenie i podejście do pacjenta. Pani dr. Konopko dokładnie wytłumaczyła sposób jak żyć i postępować z moją chorobą. Zleciła badania, których wcześniej żaden lekarz

BARDZO polecam Gastromedicę. Pani dr.Konopko wraz ze swoim zespołem to prawdziwi profesjonaliści. Wykonywałam tu gastroskopię,która była przeprowadzona szyko,bezboleśnie,właściwie to nawet jej nie pamiętam. Po badaniu czułam się zaskakująco dobrze ,Pani dr.Konopko omówiła dokładnie przebieg badania i jego wyniki .Postanowiłam od razu zapisać się na kolonoskopię. Szczerze polecam i zachęcam wszystkich do wykonywania badań profilaktycznych w Gastromedica.

BARDZO polecam Gastromedicę.
Pani dr.Konopko wraz ze swoim zespołem to prawdziwi profesjonaliści.

3,0

Pani dr Konopko prawdziwa profesjonalistka ,badania przeprowadza bardzo sprawnie przy czym każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu ile każdy potrzebuje dokładnie tłumaczy wyniki badań,

Polecam Gastromedica. Pani doktor Konopko oraz jej zespół to profesjonaliści w obszarze badań endoskopowych układu pokarmowego. Kolonoskopia, która wykonano mi po raz pierwszy wbrew obiegowym opiniom okazała się badaniem kompletnie nieuciążliwymi. Obawiałam się dyskomfortu i bólu a było miło i bez żadnego cierpienia. Zachęcam do badań profilaktycznych w Gastromedica. Będziecie Państwo mile zaskoczeni jak "zdemonizowana" kolonoskopia w wykonaniu tego zespołu zmienia się w badanie przyjazne pacjentowi. Dziękuję za możliwość bycia Państwa pacjentka.

Dziękuję za możliwość bycia Państwa pacjentka.

Chciałabym wyrazić swoje najwyższe uznanie dla dr Konopko, która wraz ze swoim zespołem, przeprowadziła moje badanie kolonoskopii. Jej zaangażowanie i troska były widoczne na każdym etapie badania. Podczas badania czułam, że jestem w dobrych rękach. Dr Konopko dokładnie wszystko tłumaczyła i dbała o mój komfort. Dzięki jej podejściu cały proces był o wiele mniej stresujący, niż się spodziewałam. Po samym badaniu czułam się dobrze, zaskakująco dobrze. Tyle się naczytałam o bólach brzucha, a tu miła niespodzianka - poszłam na dobry obiad :) Dr Konopko podchodzi do swojej pracy z pełnym …

Dr Konopko podchodzi do swojej pracy z pełnym profesjonalizmem. Serdecznie polecam Gastromedicę wszystkim, którzy szukają profesjonalnej i empatycznej opieki medycznej w dziedzinie gastrologii. Empatia i zaangażowanie Pani doktor sprawiają, że jest lekarzem, któremu można zaufać.

Niespotykane podejście do pacjenta! Badanie przeprowadzono szybko i bezboleśnie. Żadnego dyskomfortu. Pani doktor, jak i cała ekipa przemiła. Pełen profesjonalizm. I co ważne, po badaniu nie ma żadnych wzdęć, czy też bólów brzucha. Nic nie czułam. Wstałam i pojechałam do domu.Czuję się dobrze. Polecam z całego serca! I dziękuję!

4,0

Zachęcam wszystkim do wykonania badania kolonoskopii w gabinecie Panią doktor Marzeny Konopko.Proces przygotowawczy przed, w trakcie i po badaniu oceniam bardzo dobrze.