lekarz Marzena Tłuchowska-Grygierczyk

2,9
2,6
2,8

Żenująco krótka wizyta pierwszorazowa podczas, której nic się nie dowiedziałam. Czekałam na wizytę ponad dwa miesiące a nie zostało mi nic wytłumaczone. Pani doktor nawet nie powiadomiła mnie o wartościach ciśnień w oczach a na tym mi najbardziej zależało.

Polecam Pani doktor bardzo sympatyczna i z podejściem do dzieci, moja córka bardzo przeżyła fakt ze ma nosić okulary.Pani doktor przytuliła córkę i wytłumaczyła ze musi nosić okulary.Przyszlismy za tydzień na dobór okularów,corka pogodziła się ze musi nosić okulary, wizyta kontrolna szybko bo za 2 tygodnie a nie za rok jak w poprzedniej poradni, jedyny minus to problem z dodzwonieniem się do pani doktor ale jk byłam na miejscu i zobaczyłam jak tam wszyscy pracują to zrozumiałam,pani z rejestracji przez cały czas odbierała telefony nawet te do optyka który mieści się w poradni.Pani doktor jak tylko wyszliśmy to odrazu oddzwaniala do pacjentów na porady telefoniczne.
Podziwiam pracujących w Poradniach bo tam jest bardzo dużo pracy odpowiedzialnej a mimo to każdy potrafi być miły.

Polecam placówkę,jestem po badaniach z synem w poradni dziecięcej. Bardzo profesjonalne podejście,wizyta wstępna plus zakropienie potem wizyta lekarska,w godzinę byliśmy zbadani i zdiagnozowani. Personel w kolorowych fartuszkach z zwierzątkami,gabinet jak i cała poradnia bardzo czysta. Polecam,już zapisałem pozostałą dwójkę dzieci.

Polecam placówkę,jestem po badaniach z synem w poradni dziecięcej.
Polecam,już zapisałem pozostałą dwójkę dzieci.

4,0

Polecam placówkę pomimo opinii które tu są,pani doktor przyjęła mamę z skierowaniem pilnym po SOR ,mama miała wykonane wszystkie badania nawet tomografię oka i badanie pola widzenia,pani doktor bardzo konkretna,omówiła wszystkie wyniki i skierowała nas na zabieg do szpitala.

4,0

Nie wiem czy ta przychodnia na Korfantego jeszcze istnieje. Dzwonię od dwóch tygodni i nikt nie raczy odebrać. Albo zajęte albo słuchawka milczy a dzwonię na dwa numery telefonu które dostałam od dr Piotra. W czwartek dzwoniłam 17 razy i nikt nie raczył odebrać a sprawa jest dość pilna.

Pani doktor niesympatyczna, bez podejścia do pacjenta i empatii. Pani doktor źle dobrała receptę do korekty wzroku, musiałam iść na badanie wzroku w inne miejsce. Nie polecam.

Przychodnia wiecznie pusta. Lekarka siedzi na zapleczu obrażona że musi pracować. Może czas przejść na emeryturę?

Pani doktor jest osobą wymagającą,głośną,ale co do leczenia to nie mam nic do zarzucenia,szybkie terminy badań u mojego syna pomogły w dalszej diagnostyce,pani doktor drążyła tak długo temat i jej diagnoza sprawdziła się.Syn jest po operacji głowy,rokowania dobre,bardzo dziękujemy i do zobaczenia na wizycie kontrolnej.

Jestem bardzo zadowolona z badania u Pani doktor,szybkie badanie USG/OCT/POLE WIDZENIA,wszystko w tydzień gdzie na te badania czeka się w innych placówkach miesiącami,szybka i trafiona diagnoza,uratowała moje oko. Bardzo dziękuję i polecam Panią doktor.

2,0
3,0

Miałem zlecone badanie przez Dr Grygierczyk więc się zapisałem. O dziwo termin szybki ale młody lekarz robiący badanie USG bez poczucia czasu. Spóźniony i nawet nie starał się nadgonić tempa. Byłem wpisany na 16:30 a do gabinetu wszedłem 18:50. Od pacjentów usłyszałem że jest to notoryczne. Pani Doktor Może warto zwrócić uwagę lekarzowi o spóźnienia? Nie oceniam kompetencji pani doktor bo byłem jedynie na jednej wizycie ale chciałem zwrócić uwagę na powtarzający się problem.