Pani doktor jest osobą wymagającą,głośną,ale co do leczenia to nie mam nic do zarzucenia,szybkie terminy badań u mojego syna pomogły w dalszej diagnostyce,pani doktor drążyła tak długo temat i jej diagnoza sprawdziła się.Syn jest po operacji głowy,rokowania dobre,bardzo dziękujemy i do zobaczenia na wizycie kontrolnej.
Jestem bardzo zadowolona z badania u Pani doktor,szybkie badanie USG/OCT/POLE WIDZENIA,wszystko w tydzień gdzie na te badania czeka się w innych placówkach miesiącami,szybka i trafiona diagnoza,uratowała moje oko. Bardzo dziękuję i polecam Panią doktor.
Miałem zlecone badanie przez Dr Grygierczyk więc się zapisałem. O dziwo termin szybki ale młody lekarz robiący badanie USG bez poczucia czasu. Spóźniony i nawet nie starał się nadgonić tempa. Byłem wpisany na 16:30 a do gabinetu wszedłem 18:50. Od pacjentów usłyszałem że jest to notoryczne. Pani Doktor Może warto zwrócić uwagę lekarzowi o spóźnienia? Nie oceniam kompetencji pani doktor bo byłem jedynie na jednej wizycie ale chciałem zwrócić uwagę na powtarzający się problem.
Lekarz bez podejścia do dzieci. Pierwszy i ostatni raz. Unikajcie tej lekarki. Ze wszystkiego robi problemy i przyjmuje rutynowo.
Dokładnie wykonane badania i super fachowo wytłumaczone wyniki. Bałam się wizyty po opiniach jakie znalazłam w Internecie ale niepotrzebnie. Pełny profesjonalizm.
Polecam Panią Marzenę. Ostatnie co można o niej powiedzieć to to że jest złym człowiekiem. Zawsze mogę liczyć na jakąś poradę ze strony pani doktor. Gdy miałem ból oka pilnie zostałem przyjęty w ramach funduszu.
W kategorii „uprzejmość” powinna być możliwość dodania zero „gwiazdek”. Pani Marzena powinna najpierw ogarnąć swoje sprawy prywatne i wewnętrznie się wyciszyć (może jakiś urlop albo L4), a dopiero potem brać się za badanie ludzi. Bardzo negatywną otoczkę robi pani wokół siebie, że aż zniechęca do przychodzenia.
Pani Marzena wyjątkowo niesympatyczna osoba. Od wejścia niepotrzebne krzyki o maseczki. Podczas doboru okularów nie pozwoliła zsunąć maseczki pod nos co skutkowało zaparowanymi szkłami. Wizyta rutynowa. Nie powiadomiła mnie nawet czy ciśnienie w oczach mam dobre, ale co się spodziewać jak wizyta trwała 5 minut .
Nikomu nie polecam tej przychodni. Miałem nieprzyjemność być na dwóch badaniach. Pierwsze to badanie ogólne gdzie Pani doktor mnie zbyła i kazała się zapisać na badanie do Pana doktora i to zrobiłem. Panie z rejestracji mnie zapisały i termin o dziwo był szybki ale i tu się zaczyna z górki. Kazano mi przyjść o 17 a do gabinetu wszedłem o 19.20 a Pan doktor prowadząc badanie patrzył w telefon oraz dwa razy wychodził z gabinetu. Jednym słowem nie był skupiony na badaniu. Po 2,5 godzinnym opóźnieniu siedziałem w gabinecie raptem 10 minut. Więcej nie przyjdę w to miejsce a chciałem tylko dobór okularów zrobiony przez lekarza.
Jestem pacjentką Pani Doktor od kilkunastu lat. Moja Mama i koleżanka również. Przez zaniedbania wcześniejszych okulistów byłam niedowidząca na jedno oko, a dzięki Pani Doktor dzisiaj oko ma małą wadę (niewielka krótkowzroczność) ale widzę nim. Koleżanka miała guza w gałce ocznej, inni lekarze widzieli tylko jedno rozwiązanie - usunięcie guza wraz z gałką oczną (w nawiązaniu do poprzednich komentarzy lakarze ci byli grzeczni, uśmiechnięci, dokładnie tłumaczyli przebieg leczenia i gojenia pustego oczodołu, mieli pozapinane fartuchy i identyfikatory ze zdjęciem ... no Francja elegancja) - Pani Doktor zaradziła i wyleczyła oko farmakologicznie a koleżanka jest przeszczęśliwa i wdzięczna. Mama ma skomplikowaną wadę wzroku a Pani Doktor od lat tak prowadzi leczenie, że Mama widzi a stan jest stabilny i wraz z wiekiem nie pogarsza się.
Pani Doktor rzeczywiście jest oschła, często ma rozpięty fartuch i zdarza się, że żuje gumę ale czy to jest najważniejsze? Wszystkich estetów odsyłam do prywatnych gabinetów - może można tam i lizać lśniącą podłogę jak również zachwycać się fatruchem lekarza czy jego identyfikatorem i przepięknym zdjęciem ale przecież nie to się liczy.
Czasami też lepiej nie znać wszystkich szczegółów leczenia tylko zaufać lekarzowi i zastosować się do terapii.
Osobiście nie zamieniłabym Pani Doktor na żadnego innego lekarza. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie a nie cukierkowatość lekarza.