dr Mateusz Stolecki

Ginekolog

4,6

Dr Mateusz Stolecki to lekarz z wyjątkowym podejściem do pacjenta. Od samego początku wykazał się dużą empatią, spokojem i uważnością, dzięki czemu nawet w trudnej sytuacji czułam się zrozumiana i zaopiekowana. Potrafi słuchać, wszystko jasno tłumaczy i daje poczucie bezpieczeństwa. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto ceni nie tylko profesjonalizm, ale też indywidualne podejście do pacjenta.

Wspaniały człowiek i wielki fachowiec, z ogromną wiedzą, empatyczny, wszystko tłumaczy, bardzo mi pomógł, operacja przeprowadzona po mistrzowsku, polecam z całego serca i raz jeszcze bardzo dziękuję.

Polecam Doktora Mateusza, lekarz z ogromnym zaangażowaniem i wielkim sercem do pacjenta. Na każdej wizycie czułam się bardzo komfortowo, pan doktor jest przesympatycznym człowiekiem z niesamowitą wiedzą i poczuciem chumoru ☺️

Pan Doktor to najllepszy specjalista na świecie jest bardzo miły,delikatny i profesjonalny.Wreszcie mamy dobrego ginekologa w naszej przychodni na Stroszku.Oby więcej takich lekarzy z powołania ❤️

Bardzo empatyczny lekarz,z powołania.Jasno i klarownie tłumaczy, na wizycie zawsze czuję się swobodnie.Oby więcej takich specjalistów.

Polecam Pana dr Mateusza Stoleckiego długo szukałam i znalazłam doktor z podejściem i powołaniem w skali od 1 do 10 dałabym 15 😊

Świetny specjalista, super podejście do pacjenta. Rozwiewa wszystkie wątpliwości i widać, że mu się "chce". Polecam serdecznie.

Do Pana Stoleckiego przepisałam się w trakcie ciąży (26 tc.), wcześniej korzystałam z opieki prywatnej, jednak pomimo niebywałych kompetencji lekarki badanie było dla mnie traumą, dosłownie chciałam uciekać przez okno... W mojej okolicy nie ma zbytnio wyboru, ale stwierdziłam, że lepszy będzie ktokolwiek (Pan dr nie miał opinii) niż ten stres, który funduje sobie co 2 tygodnie. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że nie usłyszałam "taką ma Pani budowę", a badania nawet nie poczułam. Odtąd z każdą kolejną wizytą było już tylko lepiej. Pan Mateusz z cierpliwością odpowiada na pytania, i jest bardzo otwarty na relację z pacjentem. Okazał mi także zainteresowanie po porodzie odwiedzając mnie na sali i pytając o samopoczucie, co było bardzo miłe. Zdecydowanie polecam serdecznie i wiem, że będę wierną pacjentką. Trudno o lepszego lekarza, a w swoim życiu już ich sporo przerobiłam. Nie ukrywam, że zawsze wybierałam wizyty prywatne, gdyż uważałam, że tak będę bardziej zaopiekowana, jednak Pan Mateusz nawet w ramach świadczeń NFZ nie traktuje kobiety jak piąte koło u wozu. Można mu ufać i na nim polegać!

Doktor Stolecki jest lekarzem z prawdziwego powołania. Na wizycie nigdy nie pozwolił mi poczuć krępacji. Zawsze szczegółowo odpowiada na zadawane pytania, a pod koniec mimo wszystko pyta, czy jest jeszcze coś, co mógłby wyjaśnić. Wszystkie przeprowadzone badania zawsze są szczegółowe i delikatne. Każda istotna rzecz zawsze jest dokładnie omówiona przez lekarza. Wiem, że mogę zapytać o wszystko, co przyjdzie mi do głowy i nie zostanę wyśmiana. Doktor Stolecki przejawia spokój, pewność siebie i opanowanie. Niezależnie od słów, jakie padają, zawsze stara się uspokoić pacjentkę. Nie rzuca słów na wiatr, nie obiecuje czegoś, czego nie jest na sto procent pewien. Nie przepisuje leków w ciemno, a jeśli decyduje się na przepisanie jakiegoś, to zazwyczaj najpierw zleca powtórkę badań z krwi lub moczu, żeby być pewnym. Doktor zaraża optymizmem i entuzjazmem. Nie zamierzam nigdy zmieniać lekarza i każdemu polecam! To nie tylko lekarz, ale przede wszystkim człowiek z ogromnym sercem.

Ginekolog z powołania który umie słuchać i konkretnie powiedzieć co i jak. Poświęca dużo czasu pacjentce -takich lekarzy ze świecą szukać.