W dniu wczorajszym miałam usuwane włókniaki. Pan dr to pełen profesjonalizm, świetne poczucie humoru ale to jedno to co jest bardzo ważne i to co mnie totalnie uszczęśliwiło to, to czego dziś możemy tylko wśród nielicznych znaleźć i tu nie chodzi mi konkretnie o lekarzy ale o ludzi to człowieczeństwo. Pan dr okazał się nie tylko chirurgiem, który usuwa to co złe. Polecam z całego serca usługi u dr Michała Chwałkiewicza przy tym doktorze pacjent czuje się bezpiecznie i pod opieką a to jest cudowne. Dziękuję raz jeszcze Panu. Życzę samych pomyślności i takich ludzi, lekarzy na drodze każdego człowieka.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
$wietny lekarz kompetentny ,szczegolowy ,kaźdy taki powinien byc !naprawde świetny chirurg polecam szczerze