polecam !!!!!!!!!!!!!!!leczył mnie od 2001r do 2008r- PRAWY GOŚĆ-
polecam !!!!!!!!!!!!!!!leczył mnie od 2001r do 2008r- PRAWY GOŚĆ-
lekarza oceniłbym na 0 ale tutaj się nieda. Napisze tak: chamski arogancji, obraża petentów sprawą zajmuj się już prokuratura i po interwencji TVN24 także dyrekcja zus w nowym sączu ponieważ na jednej komisji 05-05-2010 moim zdaniem naruszył prawo karne z 8 paragrafów. Wszystkich poszkodowanych przez tego człowieka informuję iż trzeba złożyć odwołanie od decyzji, i złożyć sprawę do prokuratury jeżeli obraził petenta, straszył, zaslanial się tym iż jest urzędnikiem państwowym, nierzetelnie wykonał badanie, nie skierowal do specjalisty w zakresie konsultacji w innej dziedzinie niż psychiatria, sugeruję umówić się z głównym …
lekarza oceniłbym na 0 ale tutaj się nieda.
Napisze tak: chamski arogancji, obraża petentów sprawą zajmuj się już prokuratura i po interwencji TVN24 także dyrekcja zus w nowym sączu ponieważ na jednej komisji 05-05-2010 moim zdaniem naruszył prawo karne z 8 paragrafów. Wszystkich poszkodowanych przez tego człowieka informuję iż trzeba złożyć odwołanie od decyzji, i złożyć sprawę do prokuratury jeżeli obraził petenta, straszył, zaslanial się tym iż jest urzędnikiem państwowym, nierzetelnie wykonał badanie, nie skierowal do specjalisty w zakresie konsultacji w innej dziedzinie niż psychiatria, sugeruję umówić się z głównym orzecznikiem P sową aby zrobu=ić wgląd do wewnętrznych dokumentów zus czy aby wszystkie wpisane w kartoteg=kę badania wykonał ponieważ w przeciwnym wypadku jest to poświadczenie nieprawdy w kartotekach medycznych przez lekarza oraz przez lekarza i zus - poświadczenie nieprawdy celem osiągnięcia ko9rzyści materialnych, jak i również oszustwo. i jednocześnie na podstawie art62 kpk do prokuratury składamy wniosek o wszczęcie wraz ze sprawą karną sprawy cywilnej o zadośćuczynienie i podajemy jaka kwota nam się należy
tu można zobaczyć o co poszło:
i jest to tylko pokazanie obrażania pacjęta
tym i pozostałymi 7 paragrafami kodeksu karnego zajmuje się prokuratura i dopilnuję aby wyciągnąć w sądzie konsekwencję karno odszkodowawczą i od niego i od zusu i oczywiście py=ubliczne przeprosiny za poniżanie petentów
wszystkich poszkodowanych przez niego prosze o kontakt. Moi prawnicy i ja pomogę w walce, a im więcej ludzi poszkodowanych weźmie w tym udział tym lepiej dla wszystkich
email leszekgieniec@gmail.com
pozdrawiam Leszek Gieniec
Obrzuca pacjenta obelgami -słowami uznawanymi powszechnie za obelżywe
Obrzuca pacjenta obelgami -słowami uznawanymi powszechnie za obelżywe
człowiek,który pod płaszczykiem kiepsko udawanej uprzejmości, traktuje pacjentów jak idiotów. Otóż szanowny panie doktorze! Pana sztuszki z odwracaniem uwagi pacjenta od istoty sprawy, są na poziomie słabiutkiego studenta I roku medycyny. Natomiast pańska megalomania kwalifikuje się do terapii u psychoanalityka. Troszkę więcej pokory!
Jestem bardzo zadowolony z leczenia. Dlugo szukalem psychiatry ktory pomoglby mi w mojej chorobie. Dziekuje Bogu za Doktora Gałeckiego
Polecam, jeśli masz jakieś objawy depresji nie zwlekaj! Idź i zacznij żyć!
Polecam, jeśli masz jakieś objawy depresji nie zwlekaj! Idź i zacznij żyć!