Przyjal nas pan w ciągu godziny od telefonu. Super podejście do 4,5 latka. Wszystko bardzo szybko i fachowo zalatwione polecamy
Brak mi słów na arogancję tego Pseudo-Specjalisty. Mimo iż czekałam godzinę z pilnym skierowaniem z 5-letnim dzieckiem, które płakało z bólu to nas nie przyjął, bo już skończył pracę. A poza tym zdaniem tego Pana, od leczenia takich "pierdół" jak zapalenie ucha u dziecka są lekarze rodzinni, bo do specjalistów są długie kolejki i oni nie powinni się zajmować takimi "przypadkami"
Lekarz spóźnił się 40 minut i nawet nie przeprosił czekających pacjentów. Przyszłam z pilnym skierowaniem (lek. rodzinny powiedział, że w ciągu tygodnia powinien mnie ktoś z takim skierowaniem przyjąć, nie bez powodu też takie skierowanie dostałam). Ten "lekarz" nawet na mnie nie spojrzał, nie przeczytał skierowania i nie spytał z czym przyszłam. Wyznaczył mi wizytę na za trzy tygodnie. Jego zachowanie było przez cały czas chamskie, bezczelne, potraktował mnie z góry, jak natrętną muchę, a nie chorego. Zero empatii. Widać, że to dla niego robota, a nie powołanie. Przy mnie …
Przy mnie odesłał z kwitkiem również dwuletnie dziecko, też z PILNYM skierowaniem. Nawet na tego malucha nie spojrzał, nie spytał w czym problem.
Bezduszny, chamski, bez szacunku dla ludzi. Nie wyobrażam sobie iść do kogoś takiego prywatnie i jeszcze płacić za takie traktowanie.
Może gdyby nie spóźnił się do pracy 40 minut to miałby czas na przyjęcie pacjentów wymagających pilnie pomocy.
Bardzo nieuprzejmy, wręcz arogancki, trzeba być bardzo pewnym siebie, aby złapać dobry kontakt. Osoby niepewne, nieśmiałe z wizyty nic nie wyniosą. Nawet obecność dziecka nie robi wrażenia na tym lekarzu :) Aczkolwiek doktor trafił z diagnozą i dobrał odpowiednie leczenie, i za to plus ,tłumaczy , powtórzy, fakt szybko.
Osoby niepewne, nieśmiałe z wizyty nic nie wyniosą.
Nawet obecność dziecka nie robi wrażenia na tym lekarzu :)
byłem dzisiaj u tego pana i powiem tylko jedno-super.Bardzo fachowo zbadany ,oraz fachowo wytłumaczono przeciwwskazania jak i wskazania(w moim przypadku) co do usunięcia migdałów.
Mam spuchnięte obydwoje uszu nic nie słyszę boli bardzo . pani w recepcji potraktowała mnie jak głupią nie chciała pomóc chociaż bardzo cierpię. Panie doktorze składał Pan przysięgę że pomoże choremu. Wstyd.
polecam. uratował nie raz mnie i moje gardło oraz ucho
polecam. uratował nie raz mnie i moje gardło oraz ucho
Polecam tego lekarza za fachowość. Leczę się od kilku lat z dobrym skutkiem.
Polecam tego lekarza za fachowość. Leczę się od kilku lat z dobrym skutkiem.
2 lata temu miałem miec chirurgiczne czyszczenie zatok, ale mnie wyleczył. Według innych lekarzy nie było wyjscia, pokazał ze idzie...
Rzeczywiście jest zimny i zasadniczy, nie potrafi się uśmiechnąć a do dziecka podchodzi jak do żołnierza. Zapisuje końskie dawki, ale wystrzega się antybiotyków i nie panikuje. Byłam u niego z polecenia, w mojej sprawie - nie pomógł - wręcz zignorował, z mała córką (2,5) było trochę lepiej. Prawdą jest, że szybko opisuję dawki i zalecane leki, owszem powtórzy ale też szybko, na szczęście pisze kartki i co ważne zawsze u góry umieszcza datę i prosi żeby taka kartkę zachować bo przy następnej wizycie będzie o nią prosił.