Michał Jaśnikowski

4,8
4,8
4,6
4,7

Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Skupia się na pacjencie i jego problemach zdrowotnych. Wysłucha, wytłumaczy, jest to lekarz z powołania.

Bardzo polecam doktora Michała ma ogromną wiedzę,stara się przekazać jak najwięcej informacji pacjentkom,od pierwszej wizyty robi super wrażenie. Bardzo mi pomógł. POLECAM.

Bardzo polecam doktora Michała ma ogromną wiedzę i doświadczenie lekarz godny zaufania. Bardzo Polecam.

Bardzo dobry lekarz, miałem problemy z kolanem. Myślałem o operacji, na ten moment dzięki pomocy Pana doktora obeszło się bez operacji. Polecam

Lekarz jest bardzo kompetentny. Zawsze służy pomocą. To dobry specjalista, który dba o swoich pscjentów. Serdecznie polecam.

Pan Michał to wspaniały, uczynny człowiek i bardzo dobry specjalista. Cieszę się że trafiłem na tak wspaniałego specjalistę

Pan Michał to wspaniały, uczynny człowiek i bardzo dobry specjalista.
Cieszę się że trafiłem na tak wspaniałego specjalistę

Do Pana doktora chodzę od lat, jest bardzo dokładny w swojej pracy i zawsze służy pomocą. Odpowie na każde zadane pytanie z dokładnością.

Bardzo polecam pana doktora Michała Jaśnikowskiego. Profesjonalne podejście, wszystko dokładnie tłumaczy i naprawdę dba o pacjenta. Leczę u niego zwyrodnienie kolana i widzę dużą poprawę. Świetny specjalista i życzliwy człowiek. Byłem u wielu specjalistów i twierdzę że jest Najlepszy u których byłem. POLECAM