Dr Maliszewski prowadził moją pierwszą ciążę. Nie narzekam, miał wątpliwości i skierował mnie do szpitala co okazało się słuszne, bo jednak tam potwierdzili jego zdanie. Kilka dni przed rozwiązaniem dał mi skierowanie do szpitala i też słusznie, bo tak to szybko przebiegało, że nie wiem, czy bym zdążyła dojechać do szpitala;) Teraz jestem drugi raz w ciąży i również prowadzi moją ciążę.
Jak na razie spełnił moje oczekiwania, miły, uprzejmy, delikatny, odpowiada na pytania. Byłam u niego 1 raz, zobaczymy czy rozwiąze mój problem...
Bardzo dobry Ginekolog, godny polecenia.
Bardzo dobry Ginekolog, godny polecenia.
Leczę się u tego lekarza od kilkunastu lat,przeszłam kilka zabiegów, w róznych szpitalach, każda jego ocena byla trafna, bardzo mi pomógł. Uważam,że wyraźna nagonka na niego prowadzona przez kilku grudziądzkich lekarzy, odbija się na opinii pacjentów o nim.Jest to żałosne,mówiąc delikatnie. Serdecznie polecam tego lekarza!!
leczę się od wielu lat jestem zadowolona
leczę się od wielu lat jestem zadowolona
dr.Maliszewski jest bardzo dobrym lekarzem.prowadził moje dwie ciąże.zawsze rozmawia z pacjentkami.gdyby nie on to nie wiem...zleca badania wszystkie potrzebne i martwi się tak samo o matkę i dziecko.polecam.nie wiem dlaczego taka nagonka.fakt że drogo.ale za profesjonalizm trzeba płacić
Jestem pod wielkim wrażeniem niezwykle profesjonalnego podejścia Pana Doktora do problemów zdrowotnych pacjentki. Wyjątkowo delikatny Lekarz, wyczerpująco omawia i tłumaczy wszelkie niejasności. Lekarz z powołaniem, jakiego chciałaby mieć każda kobieta. Bardzo dobry specjalista.Serdecznie polecam!
miły, delikatny, uprzejmy, dokładny i wnikliwy. pozdrawiam i gorąco polecam bo naprawde warto
Lekarz bardzo kompetentny, niepotrzebnie obawialam sie pierwszej wizyty. Bardzo polecam:)
cierpliwy ( co wg mnie b.wazne)dokładny, kontaktowy, nie robi tzw łaski w odpowiadaniu na pytania, no i delikatny ;)