Ukończyłem Wydział Lekarski Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu w 2003 roku. Po stażu podyplomowym rozpocząłem pracę w Klinice Ginekologii Operacyjnej w Poznaniu, gdzie odbyłem szkolenie specjalizacyjne z zakresu Położnictwa i Ginekologii. W 2009 roku obroniłem rozprawę doktorską zdobywając tytuł doktora nauk medycznych. W 2016 roku ukończyłem kolejne szkolenie specjalizacyjne z Ginekologii Onkologicznej.
Od 2015 roku pracuję na Oddziale Radioterapii i Ginekologii Onkologicznej Wielkopolskiego Centrum Onkologii w Poznaniu na stanowisku starszego asystenta.
Moje zainteresowania zawodowe obejmują zagadnienia związane z ginekologią i położnictwem oraz ginekologią onkologiczną.
W ramach wizyt w gabinecie proponuję pełen zakres badań ginekologicznych i położniczych, kwalifikacje do wielodyscyplinarnego leczenia kobiecych chorób nowotworowych ze szczególnym uwzględnieniem leczenia operacyjnego i zaawansowanych technik laparoskopowych.
Najlepszy ginekolog pod słońcem! Kompetencja, kultura, atmosfera w gabinecie na 6! ;) polecam w pełni. Zawsze wizytą u ginekologa się stresowałam, denerwowałam, ale u Pana Doktora wszystkie strachy odchodzą w niepamięć.