lekarz Mirona Flisikowska-Wilczek

1,3

PANTAMED to nie jest Przychodnia Zdrowia, to jest firma robienia pieniędzy kosztem pacjentów. Przykładem tej firmy jest p. Mirona Flisikowska - Wiczek. Jest to kobieta, która ukończyła studia medyczne, aby pacjent był jej źródłem dochodu. Pozostali "lekarze" firmy PANTAMED są identycznym odpowiednikiem ich przełożonej. Totalny brak etyki zawodowej, o empatii nie wspomnę, ponieważ ci ludzie nie znają tego terminu.

2,0

Moja mama leczyła się u tej Pani i musiałam ją przepisać do innej przychodni. Mama traktowana była jak Gogolowska "martwa dusza", lekarka nie okazywała zainteresowania pacjentem, nie miała żadnego planu leczenia, a wręcz zaniedbała leczenia przez odkładanie zleceń na potrzebne przy chorobach mamy badania. Z pacjentami nie rozmawia, nie reaguje na pytania i prośby o konkretne informacje, nie mówiąc o skierowaniu na badania. Nie polecam. Przychodni przy ul. Pana Tadeusza w Olsztynie również nie polecam.

Niestety muszę wystawić opinię BARDZO negatywną. Lekarz który jest wojewódzkim konsultantem w dziedzinie medycyny rodzinnej nie ma pojęcia o leczeniu i podejściu do pacjenta. Przepisała starszej osobie lek, który znacznie pogorszył stan zdrowia. W następstwie tego w stanie zagrożenia życia nie można było uzyskać pomocy - skończyło się w szpitalu... A jeszcze gorszą opinię należy wystawić Paniom w Rejestracji, które są niemiłe dla interesantów. Serdecznie odradzam tą Panią (której celowo nie nazywam tu lekarzem) oraz przychodnię Pantamed w Olsztynie.