dr n. med. Mirosława Derach-Kuszczyńska

3,9
3,7
3,9
3,8

Jestem zadowolony z Pani doktor. Leczy mnie wiele lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń i wątpliwości do jej dużych kompetencji. Jest bardzo konkretna i precyzyjna, co lubię. Nie patrzy na zegarek tylko bada i tłumaczy dla pacjenta diagnozę w zrozumiały sposób. Jestem zadowolony.

U Pani doktor byłam kolejny raz. Jak zwykle z wielką kulturą i cierpliwością wysłuchała moich narzekań i problemów. Badania jak zwykle były przeprowadzone z wielką delikatnością i zrozumieniem, a diagnoza była szybka i precyzyjna. Pani doktor wytłumaczyła mi zagrożenia jakie na mnie czyhają i co mam robić by je zminimalizować. Pani doktor jest bardzo komunikatywna, ale precyzyjna i konkretna, czym mnie ujęła. Mam do Pani doktor pełne zaufanie i innego neurologa sobie nie wyobrażam.

Pani doktor poświęciła mi naprawdę dużo czasu, dokładnie wysłuchała moich objawów i szczegółowo wyjaśniła kolejne kroki leczenia. Bardzo szybko i trafnie postawiła diagnozę, dzięki czemu od razu mogłam rozpocząć odpowiednie leczenie.

Jestem ogromnie wdzięczna Pani Doktor za dokładną diagnostykę, cierpliwe podejście i zaangażowanie w leczenie. Od pierwszej wizyty czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Wszystko zostało mi szczegółowo wyjaśnione a zalecone leczenie przyniosło realną poprawę. Takich lekarzy jak Pani zdecydowanie potrzeba więcej z pasją wiedzą i sercem do pacjenta. Z całego serca polecam.

Pani doktor spóźniła się do poradni 50 minut (czas pracy poradni 2 godziny). W rozmowie była roztrzepana, skakała z tematu na temat, odbierała telefony. Wypisy i inne dokumentu z przebiegu diagnostyki przeglądała pobieżnie i wyrywkowo, w rozmowie myliła fakty w nich zawarte. Nie omówiła w ogóle choroby stwierdzając, że ktoś niedouczony wypisywał te dokumenty i nawet mu się podpisać nie chciało. Po tym chaosie w jej gabinecie stwierdziła, że na taki przypadek to ona potrzebowała by 1 godzinę a nie ma czasu (spóźnienie?). Nakazała powtórne badania i korektę dokumentacji, którą …

Pani doktor spóźniła się do poradni 50 minut (czas pracy poradni 2 godziny).
W rozmowie była roztrzepana, skakała z tematu na temat, odbierała telefony.
Wypisy i inne dokumentu z przebiegu diagnostyki przeglądała pobieżnie i wyrywkowo, w rozmowie myliła fakty w nich zawarte. Nie omówiła w ogóle choroby stwierdzając, że ktoś niedouczony wypisywał te dokumenty i nawet mu się podpisać nie chciało. Po tym chaosie w jej gabinecie stwierdziła, że na taki przypadek to ona potrzebowała by 1 godzinę a nie ma czasu (spóźnienie?). Nakazała powtórne badania i korektę dokumentacji, którą wydał Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze - oczywiście to jest zadanie dla pacjenta, który się w ogóle nie zna na nowomowie lekarskiej.
Gratuluję totalnej niekompetencji, chamstwa i wręcz agresji w stosunku do pacjenta, który zderzyła się ze straszną dla niego diagnozą.

Pani neurolog jest bardzo niesympatyczna. Chamsko sie odzywa do pacjentów. Kiedy się pytało o dokładniejsza diagnozę to bezczelnie sie odezwała.

Polecam Panią doktor - bardzo konkretna i uprzejma. Podczas wizyty przeprowadziła ze mną szczegółowy wywiad i szybko postawiła diagnozę.

Pani Doktor jest rewelacyjnym specjalistą. Niezwykle sympatyczna, cierpliwa, profesjonalna i zaangażowana. Mam pełne zaufanie do kompetencji Pani Doktor. Trafnie postawiona diagnoza ułatwiła mi decyzję o podjęciu dalszej współpracy celem wyeliminowania mojego schorzenia. Pozdrawiam Danuta

Lekarz z bardzo dużą wiedzą i kulturą osobistą. Pani doktor jest bardzo rzeczowa i konkretna. Swoją wiedzą merytoryczną wprowadza spokój, było to dla mnie bardzo ważne, Polecam, widać, że Pani doktor zna się na tym co robi i robi to z pasją, ponadto bardzo profesjonalnie i życzliwie podchodzi do problemów swoich pacjentów.

zlecenie rtg i eeg głowy po przeczytaniu wyników na tej całej śmieszniej teleporadzie gdzie sama znalazłam nr prywatny do Pani doktor stwierdziła że zwykle podstawowe ćwiczenia na kręgosłup, a jak się okazuje mogę mieć przepuchline... Żenada nie doktor, polecam zmianę zawodu bo na lekarza się NIE NADAJE... nie polecam...