Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy
Bardzo kompetentna i przemiła Pani doktor. Wspaniały lekarz i człowiek z dużą empatią dla pacjenta. Dziękuję za pomoc i zrozumienie. W dodatku wizyta była przez NFZ a nie prywatnie. Oby było więcej takich Lekarzy.👍
Lekarzy.👍
przestroga Pani doktor jest przepracowana,nie znosi dodatkowych telefonów podczas umawiania pierwszej wizyty,byłem zachwycony,taktem,grzecznością,serdecznością,uprzejmością,niezwykłą. niestety,w gastroskopii,były elementy,niekompletne,z mojej winy i należało ją potwórzyć proszę zadzwonić po świętach.....ok.Dzwonie,o moja miła Pani Doktor,rozpoczynam rozmowę,no niestety nie było tak jak za pierwszym razem,rozumiem,pewnie z nawału pacjentów.....trudno,zdarza się mam nadzieję,że gdy się spotkamy,z prawidłowo wykonaną gastroskopią,wrócę z tej wizyty,znowu oczarowany,uprzejmością Pani Doktor
przestroga
Pani doktor jest przepracowana,nie znosi dodatkowych telefonów
Pani Mirosława Kierkosz to bardzo dobra lekarz, byłam u niej parę razy i mogę polecić każdemu . Miła , przyjazna ,potrafi pomóc podczas badań . Jestem pod wrażeniem że są jeszcze tacy lekarze . Polecam każdemu ! Pozdrawiam ! Anna Miłaszewska .
Polecam Panią dr w 100%. Rewelacyjny specjalista. Chodziłam do wielu lekarzy specjalizacji gastrologicznej i wreszcie trafiłam na fachowca. Przy tym Pani dr jest przemiłą i przesympatyczną osobą.Poświęca dużo czasu pacjentowi, słucha, doradza. Dawno nie spotkałam tak przemiłego lekarza.
Pani Doktor Mirosława Kierkosz to wspaniała kobieta o wielkim sercu, dobra dusza, profesjonalna i doświadczona lekarka.
Jestem pod wrażeniem wykonania kolonoskopie,przez Panią dr Mirosławe Kierkosz. Jestem człowiekiem z reguły bojącym,i czułym na ból , ale tu poszło świetnie i do tego bez boleśnie wykonane wycięcia polipu, bardzo miła i konkretna Pani doktor, wszystko od A do Z tego wytłumaczy. Wszystkim szukającym dobrego specjalistę gastrologa w bardzo polecam Panią doktor Mirosławe Kierkosz.
P O L E C A M Panią dr Kierkosz z całą świadomością. Choruję na CU, leczony byłem przez różnych lekarzy w Polsce (Warszawa, Bydgoszcz, Poznań, Szczecin), prywatnie jak i na fundusz przez profesorów, doktorów, lekarzy z tytułami i zasługami dla zdrowia człowieka. Teraz jestem pacjentem Pani dr i jestem pod wrażeniem jej podejścia i profesjonalizmu do pacjenta, polecam Panią dr wszystkim chorym na CU i LC
Na wykonanie pierwszej gastroskopii i leczenie u Pani Doktor Mirosławy Kierkosz zostałam skierowana w 2012r. przez lekarza z poradni przyklinicznej Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie,gdzie jestem leczona z powodu ciężkiej choroby reumatycznej,od lat 14-tu.Leczący mnie tam lekarz zapewnił mnie o profesjonalnym teoretycznym i praktycznym przygotowaniu Pani Doktor Mirosławy Kierkosz,która wiele lat nabywała doświadczeń w tej placówce klinicznej/b. PAM/.Mój pierwszy kontakt z ww. Panią Doktor,przy okazji wykonywanej u mnie gastroskopii, był dla mnie SZOKIEM,ale w BARDZO POZYTYWNYM tego słowa znaczeniu.W swoim życiu,tego rodzaju badania miałam wykonywane wielokrotnie,ale NIGDY dotąd nie doświadczyłam TAKIEGO PROFESJONALIZMU,EMPATII i zwykłego ludzkiego SERCA wobec pacjenta.Dzisiaj,02.04.2013r. Pani Doktor MIROSŁAWA KIERKOSZ wykonała u mnie gastroskopię kontrolną. Obie gastroskopie przebiegły,jakże odmiennie od wszystkich wcześniej wykonywanych przez innych lekarzy : całkowicie bezboleśnie,sprawnie i trwały krótko,mimo wykonanych - przy tej okazji - zabiegów i pobranych wycinków z żołądka.
Moja wdzięczność dla TEJ Pani Doktor,za taki komfort wykonania gastroskopii, nie ma granic.
Z głębi serca - WSZYSTKIM cierpiącym na dolegliwości z powodu chorób przewodu pokarmowego - polecam leczenie i badania specjalistyczne u TAK BARDZO PROFESJONALNEGO specjalisty,jakim jest Pani Doktor Miroslawa Kierkosz ze Szpitala Wojewódzkiego w Koszalinie.
Maria KARWINA z Koszalina