Ta lekarka jako kardiolog nie potrafi leczyć tylko krytykować pacjentów że pali i że śmierdzi i nie będzie takiego pacjenta leczyć ale jak by jej powiedzieć że dostanie w łapę to chętnie by leczyła! A przez tą NIBY panią doktor mój Ojciec mało co to się nie przekręcił. TYLKO DZIĘKI Pani kardiolog Dagmara Brużewicz poznała się po dwóch wizytach i powiedziała od razu że potrzebny rozrusznik serca i to jest lekarz z powołania
Polecam , bardzo rzeczowa i konkretna Pani doktor, wszystko wyjaśnia , wysłucha pacjenta , lekarz z powołania .
nie zależy jej na pacjentach tylko na pieniądzach. leki tylko konkretnych producentów, zazwyczaj dużo droższe
Miałem doświadczenie z tym "lekarzem" 2 razy, nie polecam, na przestrzeni kilkunastu lat jedno się nie zmieniło - łapówki które bierze.
Jako kardiolog, nie wiem, nie mam konieczności leczenia kardiologicznego. Jako ordynator oddziału wewnętrznego, biały anioł. JF