Cudowna pani Doktor! Kompetentna, bardzo empatyczne podejście do pacjenta. Jest drugim pulmumologiem, do którego mam pełne zaufanie 8 wiem, że w sytuacji krytycznej na pewno mi pomoże. Dla mnie, dla mojego komfortu psychicznego jest to bardzo ważne. Dziękuję Pani Doktor.
Pani doktor Monika Knap-Gawęda to lekarz z ogromnym doświadczeniem. Do pacjenta podchodzi indywidualnie. Bardzo otwarta i pełna empatii. Trafna diagnoza i leczenie,co szybko człowieka stawia na nogi. Doktor Monika Knap-Gawęda to lekarz godny polecenia.
Doktor Monika Knap-Gawęda to lekarz godny polecenia.
Bardzo szybko postawiona diagnoza przez doktor. Szybko nie znaczy błędnie-bardzo skutecznie. Lekarz bardzo pomógł mi i moim chorym płucom. Lekarz jest warty uwagi.
Bardzo szybko
mi i moim chorym płucom.
Lekarz jest warty uwagi.
Doktor posiada duże doświadczenie, jest wszechstronnym i profesjonalnym lekarzem. Po przebytym zapaleniu płuc, miałem różne nawroty chorobowe i bóle w klatce piersiowej, doktor Knap - Gawęda poprowadziła moje leczenie. Jestem bardzo zadowolony, lekarka wyróżnia się podejściem i troskliwością. Pozdrawiam